Kültür & Sanat En Son Ne Zaman Tiyatroya Gittiniz? Tavsiye Ettiğiniz Oyunlar Neler? green_orange Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mayıs ayı devlet tiyatrolarının tatilden önceki son ayı sanırım bu sebeple özel tiyatrolara yöneldim ve Ankara için tavsiyeleriniz varsa beklerim :)) En Son Ne Zaman Tiyatroya Gittiniz? Tavsiye Ettiğiniz Oyunlar Neler? Cevapla Tatil Soruları Oyun Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. 2014 yılında okulla gitmiştim 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Tiyatro oyunları çok sık olmuyor ya da ben zaman yaratamıyorum uzun zamandır. Ama gitmeyi severim. Çok keyifli ve güzel geçiyor oyunları izlemek. 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 934 cevap paylaştı. Valla 4 sene oluyor sanırım ya. Bildiğim oyun yok ama tiyatro güzel bir şey gerçekten. Tekrar gitmek isterim en kısa zamanda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2014 yılında okulla gitmiştim
Tiyatro oyunları çok sık olmuyor ya da ben zaman yaratamıyorum uzun zamandır. Ama gitmeyi severim. Çok keyifli ve güzel geçiyor oyunları izlemek.
Valla 4 sene oluyor sanırım ya. Bildiğim oyun yok ama tiyatro güzel bir şey gerçekten. Tekrar gitmek isterim en kısa zamanda
En son ortaokul da gitmiştim...