Kadınlar için bir erkeğin enstrüman çalması, kitap okuması veya her konuda bilgili olması birinci öncelik midir? Sizin için ne kadar önemli?

Kadınlar için bir erkeğin enstrüman çalması, kitap okuması veya her konuda bilgili olması birinci öncelik midir? Sizin için ne kadar önemli?
Her konuda az da olsa fikir ve bilgi sahibi olan birini etkileyici bulurum. Kültür seviyesi yüksek insanlar kendilerini doğru vurgulamayı bilirler. Bu da önemli bir detay bence.
Katıldım gitti
Sapyoseksuel bir kadınsa kesinlikle etkiler. Ama kültürlü olup nezaketten haberi olmayan erkek de var o da ayrı konu geniş düşünen kadın nezaketini de pas geçmez. Üslup bazen her şeydir. Nice kitap yüklü eşşek var ülkemizde:)
Kesinlikle
Kaldırtmışsın :)
Kültür güzel şey tabii ki boş erkekten olmaz ama bir erkek sürekli hünerlerini gözüme sokuyorsa anında oradan uzaklaşırım benim için birinci öncelik mütevazı olması
Sen de yetersizlik hissi mi uyandırır sürekli gözüne sokması mesela?
Kendimi yetersiz hissetmem, onun beni yetersiz hissettirmeye çalıştığını düşünürüm ve ayrıca egoist insanlardan nefret ederim. Karşımdakinin sürekli bana bir şeyler ispatlamaya çalışması onun ezik egosundandır zaten kendine güvenen kişi kendini bağırmaz onun becerileri farkedilir ama zaten farkedilmeye ihtiyacı da yoktur.
Hımm şimdi oldu teşekkürler
Kültürünü nasıl ilettiğine bağlı.
Şunları yaptım, şuraları gezdim, şunu okudum vs. Diyince etkilenmezler pek ama sen söylemeden öğrenirlerse bir şekilde veya sana soru sorup öğrenirlerse daha iyi ve kesin etkili. 😅
Cevap
10Cevap
Bende daha üstün zekalı beni yönetebilecek biri ilgimi çeker. Ben zaten herseyin üstesinden gelen biriyim.
Benden senden ondan bundan
Skala sen misin o zaman yanii
O zaman kendinin epey donanımlı ve bilgi birikimli biri olarak tanımlıyorsun, anladım.
Estağfurullah kimse donanımlı değildir, Ama yaptığım iş olsun görev olsun, en basit yemek bile olsa mükemmel olsun isterim, üstün performans sağlamak isterim, başarırım da. İlgili alanımsa eğer. Bu yüzden benim hayatımda ki kişide daha bilgili zeki olsun ki, birbirimizi tamamlayalım , üslup eylem bilgi önemli.
Bak bu hallerin gayet kabul edilebilir ve makul. Bana göre yakışan tavır, tarz ve tutum bu sana.
Ama bazen denk geliyorum paylaşımlarında veya takip ettiğin üyelerin paylaşımlarındaki görüşlerine vs üslup, tarz ve tutum ıhh bence uymuyor sana. Naçizane tavsiye
Valla hak ediyorlar benim damarıma basan olursa ben Ebu cehil olurum , ha küfür ederim ama hanım hanımcik görünüp, gizli kapalı her haltı yiyen biride değilim kartlar açık bende , gayet şeffaf insanım. Başka biri gibi görünmeye çalışan insan değilim oylelerinide hemen anlarım, hayatıma da almam zaten, bu yüzden tek tabanca takılmak huzur veriyor.
Bunlardan bahsetmemiştim ama olsun. Tabii nasıl istersen benim ki sadece tavsiye.
Kendini açıklayacağın en son kişi benim 😄
Hadi bakalım güncellendi😄
Kadından kadına değişir;zekâ, kültür, para, tip derken böyle uzayıp gider.
Uzamasın
Birinci öncelik değildir fakat etkileyici unsuru vardır. Bir düşme durumu olabilir.
Eskisi gibi pek bakan yok gibi mom
Yine erik gibisin mom kültür kültür
😂😂
Her kadının öncellikleri değişkendir. Kültür etken bir faktör olabilir ama kimisi için yeterli gelmeyebilir
Kültür + zeka çok önemli bir etkendir. Kültürlü biri birkaç adım öndedir illa ki..
her kadının istediği şeyler farklı olabilir. bana göre önemli detaylar ise bilgili, yerine göre davranan, anlayışlı, nerde nasıl konuşmasını bilen kişidir
Paradan geçer kadınların tek değer verdiği şey
Geçer 😅 kültürlü ve kibar insanlara zaafım mevcut.
Zeki, bilgili, kültürlü ve nasıl davranması gerektiğini bilen bir erkek 1:0 öndedir.
Hayır. Kültürlü olman ona bir şeyler katar ve sende kalmanı sağlar.
Bu karşındaki kadının arayışına göre değişir
Paralı olmaktan geçer. BMW araban olması lazım sonra bide alacatida villan falan. Bodrum'da marinaya demirli yatın da varsa offf düşmeyecek karı yok 🤣🤣🤣
Kesinlikle diksiyon, hal tavır ve koku
İyimiş
Bide amele olmalı 😄 unuttum. Seda abla diyordu galiba, kendi işini kendi görecek çevresi olacak her şeye usta çağırmıycak 😂
Tıpkı ben 😄
İdeal erkek seçildiniz tebrikler 😂😂
Hayır her konuda bilgili olmasın
Biraz da ben mi bileyim diyorsun
Paralı olmaktan geçiyor bu devirde
Para kültür sayılır mı icarus hocam
Kadının ilgi alanına göre değişir.
Zeki kadınlar için muhakkak
evet kültürsüzse konuşmam zaten
Bana göre herşeyden önce dürüst olmak
Evet kültürümle etkilediğim çok kız oldu 😊
Zengin olmaktan geçer.