Jean Christophe Grange - Şeytan Yemini
Konusu: Nearth Death Experience
Yani ölen insanların tekrar hayata döndüklerinde yaşadıkları deneyim.Tıbbı olarakta mümkün olan ölen insanın yeniden canlanmasını konu alıyo.Komaya girip kalbi duranların belli bi süre sonra tekrar kalbinin çalışmasıyla arada geçen zamanda yaşadıkları deneyim.Ve bu süre zarfında şeytanı gördüklerini iddia ediyor kitap.. Bana göre çok ilginç değil okuyucu olarak.Ama bu tarza alışkın olmayanlara değişik gelecektir..Kitapta çok ürkütücü ve heyecanlı tavsiye ederim :)14 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Romalı Kadın : Önsözünde faşist dönemin hissedildiği roman denmesine rağmen baskıcı uygulamalrdan çok bireysel özgürlüğün hiç kısıtlanmadan yaşandığı izlemini uyandıran bir roman.Başkahraman evlilik hayalleri kurarken aslında nasıl kandırıldığını ve bunun neticesinde de hayat kadını olarak hayatını sürdürmesindeki içsel duyguların paylaşıldığı sakin bir kitap.
Angela'nın Külleri : Yazar Frank McCourt kendi sefil hayatını ve hayallerinin peşinden nasıl gittiğini anlatmış. - +1 yıl
Kelebek : Yazar; gençlik yıllarnda işlemediği bir suçtan dolayı mahkum edilir. Fransız Guyana'sına kürek mahkumu olarak gittiğinde tek bir amacı vardr. O cehennemden kurtulmak ve intikam almak. Netice de kaçmayı başarır ama intikam almaz. Venezuella'ya yerleşir. Tavsiye ederim.
en ilginç olanı kemalist diye bir kitap.mustafa kemal atatürk diye bir adam var ülkesi için tahmin edemeyeceğiniz şeyler yapıyor.zamanla o ülkedeki insanlar atatürkçüyüm diyeni cezaevine tıkacak duruma geliyorlar.dar ağacında üç fidanda devamı niteliğinde.deniz adındaki kahraman halkı bu nankörlükten kurtarmaya çalışıyor ilk yaptığı atatürkün inen çerçevesini(fotoğraf) yerine astırmak oluyor vs
55 Yorumla- +1 yıl
bu ülkenın ınsanları ayakları baş yaptığı için tabıkı bedel odeyecek oduyorda.ölen askerlerımızı paketleme bandıyla sarıp topraga gomuyorsa bır memleket coktan bırılerı tarafından sistemı ekonomısı gelecegı paketlenmış satılmıştır.bu mıllet unutuyor işte gizli kullanıcı-allah bır tane daha mustafa kemal yollamayacak!
Kültür & Sanat konusunda 420 cevap paylaştı. sanırım şu:
link
güzel kitaptı gerçekten, mikro tarihi daha çok sevdiğimi net biçimde görmemi sağlamıştır.19 Yorumla- +1 yıl
ama ben şu an ortacagdan daha gerılerı okumaktayım pekkomık.12.gezegen dıye bır kıtap okuyorum vede şu an mezopotamyanın nehırlerı arasındayım:) bır kırallık batıyor bı krallık cıkıyor tum yollar sumerlere cıkıyor:)metrobuste yer bulsam daha hızlı bıtırcem de sadece metroda okuma sansım oluyor.yolda kıtap okumak buyuk zevk!
- +1 yıl
kesinlikle:) bir ara modalı bendeniz hacıosman bayırında konuşlandırılmış ve mesaisi saat sekizde başlayan bir şirkette çalışmakta idim. şikayetçi olmamamın tek sebebi metrobüs ve metroda kitap okuyacak bol bol vakit bulmamdı:) mezopotamya'ya kadar daldıysan kaynak yayınlarından çıkan kara atena'ya bir göz at derim. batı medeniyetlerinin kendilerine mal ettikleri kültür mirasını afrika ve orta doğudan apartışını pek güzel anlatır.
- +1 yıl
murat bardakçıyla fatıh altaylıya konuk oldugunda ılk defa oyle uzun uzun dınlemıstım muazzez ılmıye yı.zavallı kadının kolunda saat yoktu 2 de evde olmam gerek dıyordu gece,onlarda lutfen anlatın daha cok anlatın dıyor gercek saatı soylemıyorlardı!cok guzel bı poırgramdı ve anlattıkları harıkaydı!torrentten bulursam ındırıcem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Tür serbest demek. O zaman şu kitabı bir oku derim.
Kitap Adı: Kur'an-ı Kerim
Yazar : Allah
İleten : Hz. Muhammed
Türkçeye Çeviren : Yaşar Nuri Öztürk
Daha derin derin düşündüren bir kitabı zaten bulamazsın.
Bir de kitabı bir kere okudun diyelim. Bitmedi.
Baştan bir defa daha okuyorsun yeni şeyler eklenmiş.
Bir kere daha oku, yine yeni şeyler eklenmiş.
Baştan sonra 10 kere okudum ben, her seferinde daha önce fark etmediğim şeyler buldum içinde...33 YorumlaAgatha Christie'nin bir romanıydı. Şimdi gidip onca kitap arasından bulmaya üşeniyorum:)
Kitabın en başından sonuna kadar kahraman bakış açısıyla anlatıp sonunda da katili romanı anlattığı kişi çıkartıyordu. Kitabın sonunda şaşırmaktan kitabı fırlattığımı hatırlıyorum.:)01 Yorumlaöğrencilik yıllarımdan kalma gazoz kitapları vardı "çok mavi düşler diye" çocukların hayallerini yazıyor moralim bozuk oldugunda canım birşeylere sıkıldıgında açar bi kaç hayal okurum hayalleri ezberledim ama yeniden okumak beni rahatlatıyor çocukluk ve saflık tarafımı orta çıkartıyor
00 Yorumla
+1 yılKafka-Dönüşüm
" Gregor Samsa bir sabah tedirgin düşlerden uyandığında, kendini yatağında devasa bir böceğe dönüşmüş buldu."26 Yorumla- +1 yıl
Acid House
ayşe kulin -gizli anların yolcusu yeni bitirdim...saolsun Ayşe ablamız erkek erkeğe nasıl sevişilir nasıl aşık olunur ayrıntılı ayrıntılı anlatmış..kusa kusa okudum
03 Yorumla
+1 yılismini hatırlamıyorum bitane vardı memeler yağmur gibi yağıyordu binlerce saçma sapan şeyler.. resmen şoka uğradım bittikten sonra. bu neydi lan dedim?
01 Yorumla
+1 yılFreud'un Musa Ve Tektanrıcılık kitabı. Zihin açıcı bir kitap, kişi psikolojisinin kitle psikolojisine de uyarlanabildiğini, az sayıdaki kanıttan hareketle tarihin yeni baştan yazılabileceğini, tarihin nasıl yalan olduğunu gösteriyor
10 Yorumla
+1 yılSadık Hidayet'in Kör Baykuş'u ve James Joyce'un Ulysses'i. Gerçi Ulysses'i daha bitiremedim, bitecek gibi de durmuyor.
10 YorumlaRuhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri... Metafizik konulu kitaplar hep ilgimi çekmiştir.
01 Yorumlaboris vian'in tüm kitapları ilginç ilginç dururlar raflarımda ..
10 Yorumla
+1 yılincir kuşları ve Leyla. Bosna ve sırp savaşında ki gerçekleri anlatıyor. Kesinlikle herkesin okuması gerekir!
01 Yorumla
+1 yılhipnoz ve bilim bide pisijikgüçler ve büyü diye bi kitap okumuştum
10 YorumlaBen babamın kütüphanesinde tozlanmış bi büyü kitabı bulmuştuum :O
27 Yorumla
+1 yıl'mahşer'. yazarı sanırım azeri idi. hallac-ı mansur, nesim-i temalı.
02 Yorumla- +1 yıl
islamla bağdaştırılan sufizmden bahsedemeyiz.
+1 yılUlysses Moore serisi
farklı dünyalar hayal ürünü heyecan macera hepsi içinde. kitap ı görünce çocuk kitabı sanarsın ama çok güzel bi kitap00 Yorumla
+1 yılEvliya Çelebi Hatıratları... Hepsi içinde.. Polisiye, Anı, ve çok güzel bir Roman..
02 Yorumla- +1 yıl
Fasikülleri internetin tozlu raflarından okuyorum!
son çember - ilk 20 sayfası yırtılmış olduğundan konusu çok ilginç neredeyim şaşırdım
02 YorumlaHepsi hayvanlarla ilgili.Eğitim filan :))) :D En ilgincide köpek psikolojisi diyelim ozaman.
10 YorumlaYıllar önce bi kitap vardı elimde hatırlayamadım o kitap..
00 Yorumlatutku yayınevinin tüm kitaplarını beğeniyorum. çoğunu aldım zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi amca yeğenine korkunç hikayeler falan anlatıyo işte en garip konulu kitabım o sanırım :D
01 YorumlaDönüşüm - Franz Kafka
30 Yorumla
+1 yılLYS Matematik... Çok ilginç geliyor bana... :D
20 Yorumlakafka-donusum
kufrediyorum hala anlamadim :/06 Yorumla- +1 yıl
ben biliyorum.anlatmak isterim dinlersen :) çok fazla düşünmüştüm ve yeniden okumak zorunda kalmıştım
+1 yılChuck Palahniuk -Ölüm p*rnosu.
25 Yorumla- +1 yıl
var tabi sıkıntı ne?
- +1 yıl
+1 yılbüyü teknikleri ve duaları
11 Yorumla
+1 yılYatak Odası Felsefesi - Marquis de Sade
16 Yorumla- +1 yıl
okuyamadan bırakmıştım.:)
- +1 yıl
cesaretliyimdir : ))
- +1 yıl
keser bicer laf sokar elestirir düşünür yaratir.
erdal demirkıran - azrailin secde ettiği adam
03 Yorumla- +1 yıl
Erdal Demirkıran'ı takip ederim severim kitaplarını :) Azrail'in secde ettiği adam kitabını tam olarak bitiremesemde şöyle söylym; Ölüm döşeğindeki adamın canını almaktan son anda vazgeçen ve onu hayata döndürüp bazı gerçekleri gösteren azraille arasındaki diyaloglar ve açıklanmış ayetlerden oluşuyo ;)
+1 yılSevil Atasoy kitapları.
00 YorumlaO kadar çok var ki hangini birini anlatayım.
00 Yorumlapisişik güçler diye bir kitap var odur herhalde
10 Yorumlaben hiç kitap okumadım yaf olsa sölerdim
00 Yorumla
+1 yılgündüz vassaf/cehenneme övgü
22 Yorumla- +1 yıl
<3
Aydoğan VATANDAŞ Haarp Teknolojisi
01 Yorumlabir ankara polisiyesi namıdeğer behzat Ç.
00 YorumlaBenim hiç kitaplığım olmadı ki :D
00 Yorumla
+1 yıldublörün dilemması.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bana pek tanıdık gelmedi ama..
+1 yılkocanı atlat başrol senin
00 YorumlaEfsun...
03 YorumlaDante, İlahi komedya
10 YorumlaSürü romanı.Müthiş.
03 Yorumla
+1 yılbarkvink cinayetleri