Victor Hugo - Sefiller (2cilt)
Tolstoy Diriliş
Montaigne - Denemeler
Maksim Gorki - Çocukluğum, Ekmeğimi kazanırken, Benim üniversitelerim
Grigoriy Petrov - Beyaz Zambaklar Ülkesi
George Orwell - 1984
Önerebilirim.
Kürk Mantolu Madonna
Serenad
Kardeşimin Hikâyesi
Beyoğlu'nun En Güzel Abisi
Raif bey ağlatmıştı Kürk mantoluda. Tekrar dönüp ara ara okumak istediklerim kategorisindedir.
Kardeşimin hikâyesi’ni merak ettim. Beyoğlu’nun en güzel abisi ile birlikte not aldım 🙏🏻
Serenad’ın methini o kadar çok duymuştum ki, dayanamadım aldım. Kitaplığımda sırasını bekliyor. Bu şekilde tavsiyeler beni o kitaba karşı daha da heyecanlandırıyor. Teşekkür ederim 🙏🏻
YOU (SEN) çok etkileyici inanilmaz 👏♥️
Teşekkür ederim neyi çok etkileyici ve inanılmaz buldun?
Aslinda bu kitabin dizisini yapmislar ben hem kitabini okudum hemde dizisini öncelikle gerceklige yakin ve oradaki joe isimli adamın obsesif kompulsis bozukluğu sayesinde yaptiklari var bi goz atarsan anliyabilirsin
Özellikle bu şekilde tavsiyeler beni o kitaba karşı daha bir heyecanlandırıyor. Teşekkür ederim paylaşımın için. Merak ile not aldım 🙏🏻
Rica ederim her zaman😇🙏
Cevap
2Cevap
Etkilenmek değil de kitabın içerisinde sık sık kendimi gördüğüm için Nietzsche ağladığında kitabı bi ayrı bende.
Harika yorumlar okudum bu kitap hakkında. Kitaplığımda sırasını bekliyor. 🙏🏻
Sefiller Victor Hugo
Karakterler hala aklimda ☺
Jean valjean, cosette, fantine, marius, javert, thenardier, gillenormand dede, gavroche, eponine, azelma...
Karakterle tekrar tanişacagim.😊😊
Sinan Akyüz'ün tüm kitapları.
George Orwell - Hayvan Çiftliği
Hayvan çiftliği çok sarmadı, yazarın 1984 distopyasını daha çok beğendim.
Zülfü Livaneli ve kitapları
Serenad’ı aldım bakalım. Umarım dedikleri kasar vardır
*kadar
Efsane
Teşekkür ederim 🙏🏻
seker portakalı hep en sevdigim
Çok okunanlar listesindedir genelde bir okuyayım.
gecenin sonuna yolculuk. geri dönüşü yok
Simyacı/Paulo Coelho
Beni en çok hayal kırıklığına uğratan üç kitaptan biri desem 😊
Dostoyevski- budala
Fahrenheit 451 ve simyacı bu kitapları hiç övüldüğü gibi bulamadım
Açıklayıcı anlatımları severim, o kitapta bana hayatı en açıklayacı şekilde anlatan kitaplardan diyebilirim. Herhangi bir kitabı övüldüğü için değil, içerisinde kendimi bulmak ve kitaba ait hissedebilmek arzusuyla okurum. Haliyle hiçbir kitabın beni hayal kırıklığına uğratmışlığı yoktur.
Fahrenheit 451ve Dorian Gray'in Portresi.
451’i ne yazık ki pek beğenemedim. Fazlaca övüldüğü için sanırım beklentimi biraz yüksek tuttum. Ancak keyif vermedi. Dorian Gray’ın portresi aklımda bulunsun
Edebi seviyorsanız beğenirsiniz diye düşünüyorum. Çok güzeldir.
Teşekkür ederim 🙏🏻
Adam Fawer -Empati..
O kadar iyi mi?
Jane Eyre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar