Kültür & Sanat En sevdiğiniz kitap türü nedir? Qbyte Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizi en çok etkileyen kitap neydi? Roman Bilim kurgu Korku gerilim Psikoloji Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz kitap türü nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Bilim kurgu Korku gerilim Psikoloji 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Her türden okurum fakat bilim kurgu tarzı kitapları daha severek okuyorum. 1 0 Yorumla
littlelilium Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Seyahatname, etnografya tarzi kitaplar hosuma gidiyo genelde bi de distopya tarzi (kitap türü olarak ne sayilir bilmiyorum) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl aşk romanları çok severim yazmayı da okumayı da düşünmeyi de ama aşık olmaya değecek birini tanımadım henüz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilim kurgu
Korku gerilim
Psikoloji
Her türden okurum fakat bilim kurgu tarzı kitapları daha severek okuyorum.
Seyahatname, etnografya tarzi kitaplar hosuma gidiyo genelde bi de distopya tarzi (kitap türü olarak ne sayilir bilmiyorum)
aşk romanları çok severim yazmayı da okumayı da düşünmeyi de ama aşık olmaya değecek birini tanımadım henüz
Roman
klasikler