Kültür & Sanat En sevdiğiniz kitap türü nedir? beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Roman Şiir Biyografi Kişisel Gelişim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru 💐 En sevdiğiniz kitap türü nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Bilim kurgu 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Fantastik, polisiye, gerilim vs. Bu türleri okumayı daha çok seviyorum. 2 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şiir diyebilirim şu sıra. Romanlar da akıcı ve bilgilendirici ama şiir kitapları daha cazip geliyor bana 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Roman ve tarihi kitaplar ve kişisel gelişim ve bilimkurgu ve fantastik esasen tüm çeşitlerine âşığımdır kitapların. 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Kişisel gelişim kitabı olmasın roman yazarına ve konusuna göre değişir belki de genelde okuduğum tür olarak akademik kitapları tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Deneme tarzında bilimsel yazıları tercih ediyorum 1 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Filme uyarlanmış olanlar, izlemeyi tercih ederim 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 986 cevap paylaştı. Polisiye özellikle agatha christhe romanları 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Roman 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 826 cevap paylaştı. Roman. 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1b cevap paylaştı. Ekonomi 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Roman 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bilim kurgu
Fantastik, polisiye, gerilim vs. Bu türleri okumayı daha çok seviyorum.
Şiir diyebilirim şu sıra. Romanlar da akıcı ve bilgilendirici ama şiir kitapları daha cazip geliyor bana
Roman ve tarihi kitaplar ve kişisel gelişim ve bilimkurgu ve fantastik esasen tüm çeşitlerine âşığımdır kitapların.
Kişisel gelişim kitabı olmasın roman yazarına ve konusuna göre değişir belki de genelde okuduğum tür olarak akademik kitapları tercih ediyorum
Deneme tarzında bilimsel yazıları tercih ediyorum
Psikolojik romanları severim
Akademik ve bilimkurgu
Öncelik şiir, sonra roman.
Şiir başka bir dünya ya bana göre 🌹
Filme uyarlanmış olanlar, izlemeyi tercih ederim
konusu ilgi çekiciyse türü fark etmez
Polisiye özellikle agatha christhe romanları
Roman
Roman.
Roman.
Roman severm