Tanrı olduğuna eminim ama kanıtlayamam 😂 tanrının varlığı ya da yokluğu kanıtlanamaz inanç meselesidir ama dinleri soruyorsan alayı palavra zaten hepsi bir diğerinin kötü bir kopyası
Sorun değil 🙂 Benim tanrı anlayışım daima iyiliği öğütleyen, sevdiği kullarına hem dünya da hem de öbür tarafta güzel şeyler veren bir tanrı. Eğer bir yaratıcı varsa benim kafamdaki yaratıcı budur. Diğer dinler de ki tanrılar değil. Dinlerin günümüze sağladığı hiç bir fayda yok. Pelin Dilara Çolak'ın çok sevdiğim bir sözü vardır. Günümüzde barış yaygınlaşmışsa , Japonya , Amerika gibi ülkeler gelişmiş ise , kadın hakları, hayvan hakları sağlandıysa bunlar dinler sayesinde değil. Rasyonel akıl sayesinde olmuştur.
Canlı yaratmak doğa işi değildir doğayı da yaratan bir şey var çünkü buna göre herşeyi yaratbilen bir varlık var sonuçta, onada insanlar olarak tanrı , yaratıcı , islam olarak Allah diğer dinler olarak put, zeus , amon, hera, gibi çeşitli kavramlara bölünüyor
Dünya bir sanateseri. Bu sanat eserini yaratan kim?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir sürü tanrı var. Herkesin tanrısı kendine.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim dinim bana sizin dininiz size benim tanrım Allah ondan başka tanrı yok benim inancım bu eğer öyleyse ben kazanırım değilse de inanmayanlar kaybeder ve benim kaybedecek hiçbirşeyim olmaz