“Aklımı bunlarla meşgul edemem” dediğiniz şeyler var mıdır?

“Aklımı bunlarla meşgul edemem” dediğiniz şeyler var mıdır?
Fal ve dedikodu alanlarında özellikle, tercihen bilgisiz ve câhilim, bu konularda bilgimi sınırlı tutmak istedim ve her zaman falın ve dedikodunun her türüne karşı bilinçli bir cehâletim oldu.. Bazı konuları bilmek herkesin sigara içtiği bir ortamda ben içmediğim hâlde o kötü havaya maruz kalmak gibi korkunç bir durum. Bazen fal bakıldığında ve dedikodu, gıybet yapılırken ilk tepkim ortamı terketmek veya kulaklığımı takıp sevdiğim müzikleri dinlemek oluyor..😃👍
Siyaset -spor - aile içi kim ne yapmış çekirdek aile dışında umrumda olmaz. Tarihe artık çok fazla kafa yormuyorum. Görmediğim şeylerle ilgili çok kesin konuşamayacağım şeylere girmiyorum.
aile içi dedikodular jdcıskx birinden bahsedildi mi kaçarım direkt oradan hem neyi küçümsersen başına bir şekilde gelir aynısı dolaylı yoldan. En nefret ettiğim şey
Bazı alanlarla hiç ilgilenmem. Özellikle magazin tarzı boş şeylerle. Başkalarının hayatı umrumda değil çünkü. Onları öğrenmeyi vakit kaybı olarak görüyorum.
😌
Teşekkürlerr
Cevap
16Cevap
Evet sınırlarım var tabi ki de.. kimseye kolay kolay güvenmem samimi olmam.. samimi olduysam değer vermişim demektir..
Şimdilik Kelâm ilgine dair geri planda kalmayı tercih ediyorum.
history-hangi savaş ne zaman ve neden oldu hiç bi bilgim yok, hiç bir şekilde aklımda kalmıyor
Dini ve politik konular. Basli basina kafami mesgul edeceginden genis bir zamana ayiriyorum.
Herşeyde sınırlı tutarım, belleği boşa doldurmamak gerek
Boş beleş insanlarla alakalı verileri kafamda saklamam asla mesela ahsh
Var matematikle ilgili her türlü şey 😄😂kafa basmıyor zaten 😄
Ahahah 😂 Zeki insanlar da matematiği sevmeyebilir bu çok normaldir 😊
Sağol Semih güzel bakış açın için 🙂🙏
Rica ederim sen den sağol ✨🙏
🙂🙏
Dini ve siyasi konular kafa yormam bilgim sınırlı kalır haliyle. Bilimle ilgili olan herşeye kafa yorarım ilgimi çeker yeni keşifler de takibimdedir✨
Cinsellik konusunda bilgiki sınırlı tutuyorum. Bilgim var, tecrübem var ama detay verdiğimde büyü bozuluyor. Kendimden bile sakladığım yatak odası sırları vardır.
İnsanların ne diyeceyi hususunda aklımı meşgul etmem
Siyasi konular da bilgim sınırlı pek araştırma yapmam.
Futbol ve siyaset kafamı hiç yormuyorum bu tür şeylere
Bana fayda sağlamayacak herhangi bir bilgiyi beynimde taşıyıp yer işgal ettirmem..
Siber güvenlik işi yaparken, İllegal hacker olmamak
Siyaset, futbol, magazin kankam 😂
Futbol ve siyaset 🤭🤒
Hayır bea çuk sıkıcı 😒😂
Boş gördüğüm bir sürü alanla mesela magazin, sonra siyasete hiç karışmam
Dini konular var
Sınır koymam.
Çünkü bilgi paylaştıkça çoğalır.
bunu unutmayın.
Futbol magazin ve filmler
Futbol için böyle düşünüyorum
İnsanların dahil olduğu bir çok boş konu..
Siyasetle ilgili konular
Kafam çoyba oymuş ivet çuk vayy
Dinle ilgili , siyasetle ilgili konular.
futbol ve animasyon
2 boyutlu çizim ve animasyon.
Futbol
Siyaset kesinlikle
Var bebek bakımı
Magazin gibi
Evet
Din.
Evet
Siyaset askim
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?