Kişilik & Karakter Becerikli olduğunuzu düşündüğünüz bir alan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mutfakta iyiyim (benca 😅) , 3 gündür atkı yapmaya çalışıyorum 20 kere söktüm 😭😭😭🧶🐈 Becerikli olduğunuzu düşündüğünüz bir alan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Akademik alan dışında çöp ne spor ne resim severim. Allah iyi ki matematiksel zeka vermiş 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yemek yapmakta iyiyim.. Yuzmede iyiyim.. Oyunlarda iyiyimdir :)) 0 0 Yorumla
GeceYarısıEsintisi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Güzel yazıyordum bir zamanlar ama çok uzun zamandır yazmıyorum 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Örgüde iyiyimdir, resimin birçok alanında da öyle. 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutfakta becerikliyim 0 0 Yorumla
dertlibiiiri Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Örgüde iyim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kız taktik ver yaşlandım şunun yüzünden Yorumla dertlibiiiri 1 yıl Yani taktikle alakalı bir şey yok ki YouTube da videoları var 😅 Yorumla Soran 1 yıl Bakmadım mı sanıyorsun 🔫🔫🔫 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Plan program 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu konuda iyiyim
Akademik alan dışında çöp ne spor ne resim severim. Allah iyi ki matematiksel zeka vermiş
Yemek yapmakta iyiyim.. Yuzmede iyiyim.. Oyunlarda iyiyimdir :))
Güzel yazıyordum bir zamanlar ama çok uzun zamandır yazmıyorum
Ben her alanda becerikliyim
Örgüde iyiyimdir, resimin birçok alanında da öyle.
Edebiyat alanında becerikliyim
Mutfakta becerikliyim
Mutfak alanı👍
Örgüde iyim
Kız taktik ver yaşlandım şunun yüzünden
Yani taktikle alakalı bir şey yok ki YouTube da videoları var 😅
Bakmadım mı sanıyorsun 🔫🔫🔫
Var.
Şiir yazmak.
Müzik şiir
Plan program