Benim. yemek. psikoloji. kişisel gelişim. sözlü iletişim&beden dili. 🙂
.
Benim. yemek. psikoloji. kişisel gelişim. sözlü iletişim&beden dili. 🙂
.
Kişisel gelişim asla okumam hiç sevmiyorum birilerinin bana yaşamım hakkında tercihlerim hakkında fikir vermesinden nefret ediyorum zira herkesin yaşam tarzı düşünceleri fikirleri beklentileri farklı kimse gelip bana şunu yap bunu yaparsan böyle olur şöyle yap kendine inan sen biriciksin sen bir tane demesi doğru gelmiyor aksine tam tersi saçma geliyor. Sosyolojik romanlar, bilim felsefe tercihlerim
Fikrine saygı duyuyorum ama bazen insanlar zor dönemlerde olabiliyor ve birilerine danışmak iyi gelebiliyor. Eğer yalnız hissediyorsan kişisel gelişim kitapları dertleştiğin arkadaşların oluyor tek günde bitirmelik kişisel gelişim kitapları var mesela tam pes etmişken orada okuduğun bir söz seni motive ediyor.
Ben de size saygı duyuyorum ama katılmıyorum ben son 4.5 yıldır yalnızlığın dibine vurmuş biriyim. genel hitaplar beni baglamiyor herkesin kişisel yapısı değerleri anlayışı farklıdır herkese uymaz onlar sadece para kazanmak için bir teori üretirler ve sunarlar siz de kendinizi aldatırsınız aldatılmak hiçbir hedefe ulaştırmaz bunun için ufkun konusu genişletecek hedefe yöneltecek kendi yolunuzu çizebileceğiniz çok daha iyi değerli kitaplar var değerli yazarların yorumları var ama bunlar kesinlikle kişisel gelişim kitapları değil
Bazı kişisel gelişim kitapları da aydın, yazar ve halk tarafından hatta dünya tarafından saygı duyulan, bilinen insanların sözlerine yer verip harmanlıyorlar yani yine değerli yazarların bir sözüne rastlamış oluyoruz. Tabiki bu sizin zevkiniz, fikriniz ben sadece kendi fikrimi beyan etmek istedim.
Fikir ayrılıklar doğaldır. Fikirlerimiz olduğu için bireyiz zaten neyse uzatmayalım herkes doğru suyla yaşar iyi hafta sonları
İyi hafta sonları
Akademik bilim, akademik psikoloji, deneyler, iletişim, tarih, bilimsel felsefe ve düşünürlerin olaylara bakışları, gezdiği gördüğü mekanlarda yaptığı gözlemleri, tarihe not aldıkları hissettikleri düşünceleri.
Psikoloji, iletişim, kişisel gelişim tarzı bende
Yemek tarifleri kitabı 😅
Cevap
36Cevap
Daha çok Psikoloji ve felsefe karışık kitapları okumayı seviyorum.
genellikle fantastik severim
Aşk romanlarını okumayı severim, bence her romanın içinde aşk da olmalı, zannımca her romanın içinde aşk da yer alıyor, buram buram aşk kokmalı roman, ah aşkı dinlemeyi, okumayı nasıl da çok severim, seviyorum. Psikoloji, kişisel gelişim kitaplarını okumayı da seviyorum, bana çok şey katıyor, insanı tanıtıyor, keza KS de insanları tanıttı bana, KS'yi de kitap gibi görüyorum, her insan bir kitap.
Gerçek hayat hikayesinden alma kitapları severim Bir de okudukça aynı film gibi kafamda canlanan kitapları seviyorum.
Kişisel gelişim psikoloji klasikler ve bazen ahmet batman tarzı tatlı hikayeler
kişisel gelişim, psikoloji, felsefe, bu sıralar korku ve polisiye roman.
Kişisel gelişim türünde kitaplar okumayı tercih ediyorum..
Psikoloji ve bilim kurgu favorimdir herzaman
Daha çok polisiye ön planda olsa da ben fantastik hariç hepsine açığım.
Klasikler başta olmak üzere tarih, modern klasikler ve şiir kitaplarını severim
Gizem macera fantastik romantik ask konulu vs. gibi...
Dünya klasikleri, kişisel gelişim ve felsefe
Dünya klasikleri ve kişisel gelişim kitaplarını seviyorum.
Canim bana psikoloji ile kisisel gelisim kitaplardan en iyisini önenirmisin cok ilgimi cekiyor daha fazla bilgi ögrenmek istiyorum ondan 🥰
polisiye macera biraz da aşklı olsun meşkli olmasın
Psikoloji ve kişisel gelişim okurum genelde bazende klasik
Kişisel gelişim, psikoloji, bilim kurgu ve klasikleri seviyorum.
Bilim kurgu, macera
Psikoloji, felsefe, polisiye.
Ben de psikoloji çok severim
Tarihsel olmalı ve gerçeğe dayanmalı
Polisiye ve klasikler
bilim kurgu ve erotik korku
Dram gerilim romantizm polisiye psikoloji
Yeraltı edebiyatı, polisiye ve kişisel gelişim.
Sağlık kitapları okuyorum şu aralar
Bilim kurgu son zamanlarda sarıyor
Sürükleyici ve maceracı kitapları severim
Fantastik, korku.
İslâm ile ilgili kitaplar
Aşk polisiye fantastik filan
tarihi, polisiye, psikoloji..
Kişisel gelişim 👍
Siir icerikli olan kitapları
Dünya klasiklerini okuyorum
Tarih ve romantizm aşk romanları 🖒
Her turkusunu severim
Aşk romanları bide kişisel gelişim psikoloji
Edebiyat romanı
Roman türü
Klasikleri seviyorum
Sevmem
Polisiye
Psikoloji dram
roman
Tarih ve bilim.
Edebiyat, roman
Tarihi daha çok bilim vs
Tarihi
Wampir serisi
Tiyatro kitapları
Polisiye vede konusu farketmeyen romanlar.
Roman ve aksiyon
Felsefe...
Psikolojik kitaplar
Bilim
Kişisel gelişim
Psikoloji
Tarih.
Polisiye, korku
Polisiye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?