Hiç fark etmez, harika bir kitaba da düşebiliriz, mükemmel bir diziyle nefes de alabiliriz. :)
Hangisinden, hangisini önerirsiniz?

Hiç fark etmez, harika bir kitaba da düşebiliriz, mükemmel bir diziyle nefes de alabiliriz. :)
Hangisinden, hangisini önerirsiniz?

Griselda dizisini öneririm fakat pek tarzın olduğunu düşünmüyorum.
6 bölümden oluşuyor ve sürükleyici bir dizi. Oturduğum gibi bitirmiştim ben. Muhtemelen izlemezsin ama yine de bir bak bakalım.
Neden öyle dedin ki? İzlerim. İzleyeceğim
Ya yok o kadar değil 😂 Severiz, izleriz her türlü sıkıntı yok yani 😂
Teşekkür ederim :)
Güneş ülkesi, Martin Eden, İnce Memed, Aşk ve Gurur, Romeo ve Juliet ilk aklıma gelen kitaplar ve tabii okumama ihtimalini düşünmüyorum bile ama yine de Şeker Portakalı. Dizi olarak Lupin güzel. Eşim gibi diye bir film izledim en son fena değildi.
Hocam, yine sınırlamaya gelemem ben demişsin resmen.
😂 ama seç beğen al işte. İnce memed kısa soluklu değil tabii de harika bir seri olduğundan...
Tamam ben halledeceğim :))
Aamir Khan filmleri çok güzel oluyor
Ghajini filmini çok severim. Uzun oluyor filmleri ama beni çok etkilemişti öneririm.
Dizi olarak da 'Zeytin ağacı' diye bir dizi vardı Netflix de onu da çok beğenmiştim.
Teşekkür ederim efem, memnuniyetle bakacağım.
Rica ederim.
Reşit Güngör Kalkan'in Ülkü Tamer kitabı olabilir. Gerçi Reşit Hocanın yayınevinde yangın çıkmış. Kitapları alıp destek olmak güzel olabilir.
Cevap
3Cevap
Joker filmi var aklıma gelen
Teşekkürler Barış
Ben bu diziyi öneriyorum mükemmeldi benim için https://youtube.com/playlist?list=PLQESIrBthAhTXcMb3zJ77RIsIVW-ijaHe&si=ERe8g_f47Lt05DKa
Bunları önerebilirim seç beğen al😅🌸
Üçünü de keyifle okudum, Kontu hatta izledim de.. Teşekkür ederimmm
Lea’nın 7 Yaşamı izlenir bence. Kısa bir diziydi. Kitap olarak da Yaşamak, 6. Koğuş, İnsanlığımı Yitirirken falan okunabilir.
Teşekkür ederim. ☺️
Ama bu hangi tür sevdiğinize göre değişir, aşk konulu kitap sever misiniz meselaa
Hiç fark etmez, ben kütüphaneme yeni bir kitap katacağım ve buradaki tüm önerileri yerine getireceğim.
Teşekkürler, İzzet Güllü'ye olan yargımı nasıl kırabilirim?
Nefret demeyelim ancak, bir kaç videosunu gördüm ve izledim. Ancak fark ettim ki aynı bilgiyi süsleyip püsleyip farklı şekillerle tekrar insanların önüne sürüyor. Ya da ben öyle anladım
Dizi olarak Ragnarok kitap olarak ise, etkili insanların 7 alışkanlığı...
Ben bu aralar How I met your mother seyrediyorum tavsiye ederim. Kitap olarak da Ayşe Kulin- Kanadı kırık kuşlar
Tek oturuşta izlersin, baya sarıyor ama 4 sezon ve 34 bölümden oluşuyor. Ben baya beğenmiştim izlemek istersen: Stranger Things.
Zor beğenen bir insan olmamdan mütevellit ne öyle bir dizi ne de öyle bir kitap var bana göre..
Cinayetten nasıl kurtulursun.
Ruh halim kaldırır mı dersin? 😂
Kaldırır, aşırı sarıyor. 5 sezondu sanırım 1 haftada bitirdim , o kadar akıcı.
Teşekkür ederim ☺️
Tutku oyunları serisini de okumanı tavsiye ederim. Sadece oku acele etme…
Acele etme 🤔
Okuyunca ne demek istediğimi anlarsın.
Pekâlâ.
The Last Of Us otur izle tekte bitirirsin.
Teşekkür ederim dostum
Franz Kafka - Metamorphosis
İnside no 9
İnside man
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?