Ben ağlamadım ama şok olduğum günlerim oldu.. Mesela Kral Kaybederse ve İncir kuşları okudum şok geçirmiştim ikisi de beni etkisinden kurtulamadım.. Hatta ikisi de gerçek hayatta yaşadığını ilk başta inanmamıştım incir kuşları en son sayfası savaş tarihlerini yazıyordu öyle inandım. Okumanızı tavsiye ederim. Sizde şok olduğun veya ağladığın kitapların oldu mu?
Kitapları okurken şok olduğun veya ağladığın oldu mu?
Kitap okurken çok ağladığım olmuştur. Ama son zamanlarda okuyupta sonunda şok olduğum bir çok kitap oldu.
Ama etkisinden 1 hafta kurtulamadığım ve hiç beklemediğim bir son olan, hayal kırıklığı yaşadığım John Fowles'in "Koleksiyoncu" kitabı var. Kitap durağan gidiyor ama sonu beni çok etkilemişti..
Incir kuslari ve meyra. Meyra da bosna savasinda ayni sekilde onu seven sirp oglanin eline dusuyor. Kizin hayatini karartiyor cok kotu seyler yapiyor kiza alcak. Meyrayi da oku okumadiysan
Meyra okumadım tavsiye için teşekkür ederim. Birde Leyla kitap var oda incir kuşları veya meyra hikayesi benziyormuş arkadaşım okumuş tavsiye ederim.:)
Ağlamaktan ziyade konuşuyorum o anı yaşıyor ve karakterle sohbet ediyorum resmen o yüzden kızdığım da oluyor sevindiğim güldüğüm de ama ağladığım da olmadı değil şimdi