Kültür & Sanat Siz bu ünlü ressamlardan hangisini daha çok seviyorsunuz? tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Leonardo Da Vinci Pablo Picasso Van Gogh Salvador Dali Frida Kahlo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz bu ünlü ressamlardan hangisini daha çok seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Tarz olarak Salvador Dali. Leonardo Da vinci’nin ise mucitliğini severim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Leonardo Da Vinci 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Van Gogh ile aynı kaderin sahibiyiz, aynı duyguların, aynı hüzünlerin. 1 3 Yorumla socratesx +1 yıl aman kulağı kesme :) Yorumla mütesellî +1 yıl @socratesx Günün sonunda ne olur bilemeyiz. :) Yorumla socratesx +1 yıl @muteselli😅😅 Yorumla
winewoman Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Van Gogh u daha çok görüyorum boya kalemlerim bile onun adındaydı ve onun yaptığı bardak altlığım var 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 826 cevap paylaştı. Van Gogh'u oldum olasi sevmistim. 1 0 Yorumla
NeDedinSen_Çaaat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kahlolsun Frida:/ Benim favorim LDV. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 369 cevap paylaştı. Ben leonardo da vinci 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 446 cevap paylaştı. Leonardo da Vinci 1 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 660 cevap paylaştı. f*ck Dali 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tarz olarak Salvador Dali.
Leonardo Da vinci’nin ise mucitliğini severim.
Leonardo Da Vinci
Van Gogh ile aynı kaderin sahibiyiz, aynı duyguların, aynı hüzünlerin.
aman kulağı kesme :)
@socratesx Günün sonunda ne olur bilemeyiz. :)
@muteselli😅😅
Van Gogh u daha çok görüyorum boya kalemlerim bile onun adındaydı ve onun yaptığı bardak altlığım var
Van Gogh'u oldum olasi sevmistim.
Hepsi de çok iyi cidden ya
Kahlolsun Frida:/ Benim favorim LDV.
Avusturyalı bir Ressam seviyorum ben
Ben leonardo da vinci
hepsini yakından tanıyom bunların
Van Gogh eski kulağı kesiklerden
Salvador Dali
Leonardo da Vinci
Monet
f*ck Dali
Adolf…