Ben Cem Karaca diyorum. Barış Manço da güzel şarkıları ve sesi olan birisi ama Cem Karaca bana daha çok hitap ediyor.
Barış Manço
Cem Karaca
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Cem Karaca diyorum. Barış Manço da güzel şarkıları ve sesi olan birisi ama Cem Karaca bana daha çok hitap ediyor.
Ikisini de cok severim, Allah rahmet etsin. Gercekten sanat yaptilar, sanatin hakkini verdiler. Hem ses, hem eserler hem de yasantilariyla.
https://www.youtube.com/embed/gR0yMl3YxzEhttps://www.youtube.com/embed/408tZ5_Zmw0Birini seçmek zorunda kalsan ne yapardın
Bu arada amin. 🤲Bence de ikisi de güzel ama bende Cem daha ağır basıyor yine de.
Illa birini secmek zorundaysam Baris Manco derdim. Sarkilarindaki sozlerin derinligini cok sevdigim icin.
Gençlik yıllarımda Barış Manço daha öndeydi ama yaşım ilerledikçe Cem Karaca açık ara öne geçti.
her ikisininde yeri ayrı barış mançonun içinde çocukluk vardı
Eyvallah
Cevap
16Cevap
Barış Manço benim çocukluğum gibi. Ayrı bir önemi ve değeri var benim için.
Bunun en çok İşte bu bizim hikayemiz şarkısını seviyorum
Büklüm büklüm de güzel
Cen Karaca daha cazip geliyor bana. Ama Barış Manço da sıklıkla dinlerim,
Yani ben de dinliyorum ama ses açısından Cem Karaca daha cazip geliyor. Mesela deniz üstü köpürürü efsane söylüyor yani.
Her şarkısı efsane. Ben de Bekle Beni şarkısına bayılırım. Barış Manço o şarkıda aynı performansı veremez.
Tabii, ona ne şüphe. Bence de her şarkısı efsane ama daha kalın bir ses arıyorum ben Deniz Üstü Köpürür'de. O sadece bir örnekti. Yoksa en sevdiğim şarkısı Bu Son Olsun benim.
Anladım. 👍👍
Bence ikisi de gerçek sanatçıydı. Allah rahmet etsin. Ben Barış Manço diyorum.
Bende cem Karaca diyorum barişta çok sevdiğim sanatcidir
Barış Manço severim
Cem Karaca bambaşkadır.
Ayrım yapmak zor
Olsun. Birini seç işte. 😊
Barış manço
Barış Manço
Barış Manço
Cem Karaca 😎
Çünkü o barış abi
Barış Manço
Barış Manço.