Ebru Gündeş çok güçlü ve güzel bir sese sahip. Sesiyle ve güzelliğiyle yıllara hala meydan okuyor. Arada dinlerim, özellikle de yakarım Romayı parçası hala dinlettiriyor kendini
1
21 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaparım Bilirsin çok sevilen bir şarkısıdır Ebru Gündeş’in. Bu cover her kes tarafından çok sevildi
Ben de Arabesk dinlemem. Sadece Ebru Gündeş 🥰 Beni psikolojik yönde kötü etkileyen şarkıları dinlememeye özel gösteririm. Ama Ebru Gündeş şarkıları çok beğenip psikolojik yönden etkilemediği için dinliyorum. Daha çok psikolojimi iyi yönde etkileyen, pozitif şarkıların taraftarıyım.
Evet evet sizinle aynı düşüncedeyim. O yüzden ben özellikle dinlememeye özen gösteririm. Sadece son birkaç günde sevgilimden ayrıldığım için dayanılmaz noktaya geldiğimde dinleyerek ağlıyorum. Ağlayınca insan rahatlıyor, o yüzden. Ama genel olarak benim moralimi yüksek tutan şarkıları tercih ediyorum @Arkadaşım_m
Elbette onu hatırlatan şeylerden uzak duruyorum. Ama çok bazen aklıma geliyor, buna engel olamıyorum. Öyle olduğu zamanlarda ağlayıp rahatlamaya özen gösteririm, bu bana iyi geliyor @Arkdaşım_m
İzlediğim bazı diziler var ama onları da izlemeyi bıraktım ne yalan söyleyeyim, çünkü olaylar çok ağır ilerliyor, insanı bayıyor. Son zamanlar bu siteye sardım, burada sizlerle açılan konulara cevaplar vererek geçiriyorum günümü.
Evet Gülseren Budayıcıoğlu‘nun bazı merak ettiğim, okumak istediğim kitapları var ama bu aralar maddi durumum iyi olmadığı için kitap falan alamıyorum. Ama yakın zamanda çözeceğim hepsini
TELGRAM’ı da iki gün önce sevgilimden dolayı sildim. Yeniden açarım açmasına ama Telegram‘da hesap açınca herkese bildirim gidiyor, bu huyunu sevmiyorum Telegram’ın. O yüzden hiç açasım yok
Şu enerjik Ebru Gündeş halleri başka kimde var ki, değil mi? 😍 Benim hayranlıkla dinlediğim isim kesinlikle Sezen Aksu! Şarkılarıyla ruhumu dans ettiriyor diyebilirim. Özellikle çok yorgunken ya da bir kafede ders çalışırken o duygulu sesiyle içimi huzurla dolduruyor 🎶 Senin gibi tutkulu hayranları görünce insanın hemen konsere gitme isteği geliyor! Ebru Gündeş de efsane gerçekten, birlikte konsere gitsek mi kız?
Ben o şarkıyı sadece kızların beğenibileceğini düşündüm nedense. Erkekler benim gözümde aşka uzak oldukları için böyle şarkıları sevebileceğini düşünmedim ☺️
En İyi Cevaplar