Sizinde var mı önceden hevesli olup şimdilerde olamadığınız konular?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizinde var mı önceden hevesli olup şimdilerde olamadığınız konular?
Bence zamanında kitaplara fazlasıyla yarar versin gözüyle yaklaştığınız için soğudunuz 😊 en azından ben öyle tahmin ediyorum🙃 okurken gerçekten sevdiğiniz ve elinizden bırakamadığınız türleri bir kafanızda tartın. Yararı zararı şu aşamada pek önemli değil. Tekrar okuma alışkanlığı kazanmak için bi fedakarlık sadece🙃❤️
Ônce keyif aldığın bir kursa git. Mesela dil diksiyon kursları gibi. Daha sonra kendine okumak istediğin alanla ilgili hedef koy. Ama istihdam vs olanaklarını iyi arastir okuyacağın alanın ve gercekten is odaklı mı yoksa bölümü okumak istediğinden mi seçim yaptığın arasındaki farktan kendi adına emin ol. Çünkü istihdam anlamında iyi secim yapmazsan mezun olunca senin için hayal kırıklığı olur. Umarım yûksek başarı enerjisini hayatına çekersin✨🤍
Bende ara ara okuma hevesimi kaybediyorum. Genelde okuduğum kitap sıktıysa bu hevesim gidiyor.
Seveceğin türden ve fazla kalın olmayan bir kitap seçip tekrardan okuma istediğini kazababilirsin.
Bir yerden başlaman gerektiğini düşünüyorum yani insan evet belli bir şeye alıştığı zaman tekrar herhangi bir değişim yapması zor oluyor uzun zaman mesela okul döneminden eksik kalan insan belli bir zaman sonra ders çalışmak veya kitap gibi şeylerde uzak kalabiliyor o yüzden yavaş yavaş başladığın zaman gerisinin geleceğini düşünüyorum başarılar dilerim.
Cevap
9Cevap
Hiç heves etme sevmedim okulu zorda ticaret en iyisi
Okuma hevesini ne kaçırdı onu yaz ki tekrar okuma hevesini nasıl kazanabilirsin ona göre bir şeyler yazalım. Birde şu kural önemli. Çok kitap okumak yerine iyi kitapları çok okumak lazım.
Senin gibi insanlar eğitim mi alacak Bence okuma hevesini geliştir çünkü insanlara belki bir faydan olur şu anda kendine bile faydan yok daldan dala geziyorsun belki okuyunca düzgün insan olursun
Moderasyon için yeni moda mı bu kişileri hedef alan görüşler
🤫🤫🤫🤫😘💏💋👨❤️💋👨
Araba sürmeyi çok severdim terapi gibi gelirdi şimdi adım atmak istemiyorum
Kazanılmıyor maalesef, o heves bir kere gitti mi bir daha geri gelmiyor...
Sen becerirsin eskisehir o yönden verimli eskisehii okur okutur
Ilgini çekecek seni meraklandırcak bir kitap bulmalısın
Spor yapmaya çok hevesliydim önceden bıktırdılar
Benim hevesim hiç yok nasıl kazanırsan kazan
Var tabi
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?