En son bu güzellikleri satın almıştım, bugün de geldiler 😊🌹kitap okumayı çok seviyorum ufkunda açılıyor misali. Siz de kitap okuyun düzgün bir gramer için de 🌹Dünya'nız da güzelleşir o zaman.

En son bu güzellikleri satın almıştım, bugün de geldiler 😊🌹kitap okumayı çok seviyorum ufkunda açılıyor misali. Siz de kitap okuyun düzgün bir gramer için de 🌹Dünya'nız da güzelleşir o zaman.
En son bu üç kitabı aldım kendime. Okunması için sıralarını bekliyorlar..
İyi okumalar dilerim 🌹
Rica ederim 😊🦋
Genellikle bilgisayarımdan veya ipad üzerinden kitap okuyorum, son zamanlarda evimin yanındaki kütüphaneden kitap alıyorum oluyorsa, en son Guy de Maupassant - Bel ami kitabını almıştım ancak kitabın sonunu beğenmedim pek Maupassant'ın tombala kitabını tavsiye ederim güzeldi..
Tavsiye için teşekkürler 🌹
Tombalak* olacaktı görmedim yanlış yazdığımı, Rica ederim <3
Seviyorum. Bu aralar kitabımı evde unuttum iş yerinde okuyordum. Satın almıyorum evde çok kitap var okunacak. Suç ve Ceza okumaya başlayacağım.
Okunacak kitabım kalmadığımdan yeni gelenler hariç 😊😊Kramozov kardeşlerde güzeldir
Bugün Grange'ın son kitabı Kızıl Karma ile Yılmaz Gürbüz'ün Fetih ve Fatih kitabını satın aldım.
Yılmaz Gürbüz'ü tavsiye eder misiniz? İyi okumalar dilerim 😊
Tarihi roman olarak ve özellikle de 5 kitaplık Atatürk biyografisi olarak kesinlikle tavsiye ederim. Tarihi romanlarda edebiyatımızın önde gelen yazarlarındandır.
Teşekkür ederim ilk defa duyduğum için. Şimdi kitaplarını inceledim de yazarın o kadar özgün sözleri var ki.. 😊Okuma listesine eklendi
Sevindim. O zaman sana Hasan İzzettin Dinamo'yu da önereyim. Belki bilmiyor olabilirsin. Siyasi görüşleri yüzünden adı tamamen unutturulan ve birçok roman ve şiirleri de yakılıp tamamen yok edilen bir yazar, hatta öyle ki Yaşar Kemal bile kendisi için ustam demektedir. Özellikle Savaş ve Açlar kitabında dramı ve açlığı damarlarına kadar hissedeceğine garanti verebilirim. Bunu Yılmaz Gürbüz'den daha şiddetle öneririm.
Sabir Rüstemhanlı
Nesib Bey
Altemur kılıç
Arif Cengiz erman bu ve nice yazarların kitaplarını okumayı sevdiğimden. Tavsiye için teşekkürler yeniden 😊
Cevap
17Cevap
yüzüklerin efendisi almıştım
Bulgaristan Türkleri kitabını bi ara ben de temin edip incelemeyi düşünüyorum, bakalım ne ne derece doğru ve detaylı, bilmediğimiz şeyler var mı. Mesela Osmanlı döneminde Anadolu'dan oraya yerleştirilenler ve torunları, nesilleri Aziz Yorgi (Saint-Georgi) günü kutlamaları, o günkü kutlama adetlerini yaşamaz ve bilmezler, ama halihazırda kutlayanlar var ve muhtemelen sonradan müslümanlaşmış, akabinde de Anadolu'ya gelenlerle birlikte gelmiş Türk vatandaşı olmuş kökü farklı insanlar da mevcut
Yazarın daha önceden Azerbaycan kitabını okumuştum. Genel olarak genel kültür bilgileri mevcut fazlaca 😊
Kesinlikle merak ettiğim bir kitap, en kısa sürede temin edip okuyacağım
İyi okumalar dilerim şimdiden 😊
Teşekkürler, size de
Eskiden zamanım vardı okuyordum ama şu an o kadar zamanım yok en son mahir çayanın hayatını anlatan kitabı okudum
Yoğun bir tempon olduğu için normal 😊
Bi ürün aldım yanında da Körler Ülkesi ve Diğer Karanlık Öyküler kitabını aldım 🤩 güle güle okuuu. <3
Teşekkür ederim 😊İyi okumalar dilerim 🌹❤️
Evet çok severim kitap okumayı ve en son bunu almıştım.
İyi okumalar dilerim 🌹
En son Michel Bussi - Nouvelle Babel Adli bir kitap satin aldim
İyi okumalar dilerim 🌹
Tesekkur ederim 👌🏻
En son KUTUP YILDIZI 'nı satın almıştım
Evet kitap okumayı seviyorum 💜
İyi okumalar dilerim 🌹
Teşekkür ederim 💫
Pdf okuyorum dah çok, en son 'mutluluk beyinde başlar' kitabını almıştık.
Kişisel gelişim kitabı gibi ne güzel 🌹
Ara ara notlar alıyorum 🌸
Müthiş psikoloji grubunun kitaplarını alıyorum. Kitap okumayı çok seviyorum
Hangisini tavsiye edersin bir şansın olsa 😊
Teşekkür ederim 😊
Severim. Kız kardeşimle "José Saramago- körlük" kitabını almıştık
İyi okumalar güzellik 🌹
Sağolasin ❤️🙂
Kitap okumayı sevmesem de 🙀en son dün, Dublörün Dilemması kitabını aldım 😎
Kitap arkadaşım oldu mu şimdi 😊😊İyi okumalar dilerim 😊
Bu senin yüreğine kalmış bir şey, rica ederim 😊
Tek varlığım, tek arkadaşım kitaplarım.
En son Körlük ü satın aldım.
İyi okumalar dilerim. Bu kitabı tavsiye eder misin? 😊
En son Söz Mühendisi Kitabı hediye alınmıştı bana onu okumuştum. Müzik dinleyerek kitap okumak kadar mükkemmel bir şey yok ve yanında kahve misss 👌😅
Süper beynin sırları kitabını hediye aldım. Kitap okumayı çok seviyorum. Fırsat buldukça okuyorum.
Mario Mazzanti'nin öldürmek için mükemmel bir gün kitabını almıştım
Ruhun sırları cengiz Güleç
Erkekler neden evlenir iklim öz
Vedat türkali - bir gün tek basına
İyi okumalar arkadaşım 😊
Lord Kinross - Atatürk.
Erasmus'tan Deliliğe Övgü
Hümanizmin temcilsisi. İyi okumalar dilerim 😊
Felsefenin İlkeleri
İyi okumalar dilerim 😊Descartes'ın belki yöntem üzerine sözlerini de söylersiniz.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Malasef, kitap okumam
Zar adam
Şeker portakalı.
Bir aşk masalı
şu an almadım
Felsefe kitabi
11. kat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?