Film
Kitap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Film hayal gücünü kısıtlıyor düşündüğün zaman. Ne görüyorsan o. Ama kitapta hikayeyi, mekanı istediğin şekilde kafanda tasarlayabilirsin. O güzelliği var. Ben film izlemeyi tercih ediyorum. Daha keyifli 😂
kesinlikle konusuna akıcılığına kalitesine göre değişir. sıkıcı bir filme akıcı bir kitabı tercih ederim. konusu kötü olan bir kitaba sahneleri kaliteli bir filmi tercih ederim.
Fantastik edebiyat hariç kitap okumayı pek sevmem. Film izlemek tabiki. Filmde de fantastiği severim. Sıradan şeylerin işlendiği film ve kitaplar sıkıcıdır.
Cevap
12Cevap
Film izlemek daha güzel benim için
Kitap okumayı severim ama film izlemeye daha çok zaman ayırıyorum sanırım.
İkisi de pek sarmıyor maalesef ya. Ama kitap okumak daha iyi hayal gücü geliştirme açıısndan
Aynen, güzel
Bence de
Kitap okumak faydalı ama ben film izlemeye bayılıyorum
Dimi yeaa
Evet
Kitap okumak. Ben hayal kurmayı, kendi dilediğim şekilde olayı gözümde canlandırmayı dahaçok seviyorum. Film çok ilgimi çekmediyse sıkılıyorum
Bunlar birbirinin ikamesi değiller. Tek ortak noktası boş zamanlarımızı doldurması ama ikisinin de olması gerekir.
Kişisel gelişim okumayı çok seviyorum aslında ama bir seneyi geçti kafam çok dolu kitap okuyamıyorum o yüzden bir süre daha film
Sanırım. kitap okuma yetkimi kaybettim bir hevesle alıp kenara attığım o kadar kitap var ki
Sanırım film benim için daha konforlu
Kitap okumanın verdiği hazzı başka bir şey de bulamıyorum.
Şu sıralar ikisi de pek ilgimi çekmiyor.. ama sabrım hevesim varsa, önceliğim kitap olur
İkisinin de ayrı keyfi var. Bence ikisini de yapmalıyız.
Kod yazıyom kafam bir milyon
Kitapta iyidirde yalnız olunca güzel
Kitap okumak.
Film
kitap
Ne cahiliz
Kitap
Zamanina göre
Film izlemek
Olumak
Kitap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?