Herkese selam soru başlığında da olduğu gibi sizin yaşadığınız en korkunç paronormal olayları inceleyip yazmayı düşünüyorum kitabım yayımlandıktan sonra burada sizinle paylaşacağım yorumlarınızı bekliyorum iyi günler diliyorum herkese:)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
7 sene evvel yurtta yalnız kalıyordum birde o dönemler rahatsiz ediliyordum sıkça sıkıntılar vardı. Bir gece ayağımdan tutup yatakta sürüklrndim yatağın yarısına kadar hemen uyandım baktım kimse yok. Tekrar yerime gecip yorganı üstüme çektim aradan az bir zaman geçti bu seferde yorgan üzerimden uçtu çaprazında ki yatağa dikildi durdu sonra dua okudum yorgan düştü tekrar uyuyamadım zaten öyle oldu bitti
Oldukça etkileyici bir olaymış benimle bu olayı paylaştığınız için çok teşekkür ederim :)
Bir olay daha var çok küçükken bunalimdaydim içine kapanık biriydim birgün okul dönüşü çok yaşli bir teyze yaklaştı yanıma dilenci sandım. Sonra teyze bana baktı sen çok iyi birisin kalbin çok güçlü dedi elimi tuttu avucunu açıp içine bir kağıt parçası bıraktı sonra elimi kapattı bu ayeti 777 defa yaz ve yazarken bir dilek tut dedi sonra dileğin gerçekleşene kadar üstünde taşı dedi. Ben kağıda açtım baktım arapça bir şey yazıyor kafami kaldırdım teyze ortadan kaybolmuştu meydan gibi biryerdeydik zaten o kadar hızlı uzaklaşması mümkün değil 3 4 saniye de
Bir seferinde gece vakti uykudan uyandım lavaboya gitmek için ama içimde aşırı bir basıklık tedirginlik vardı lavaboya gittim içerden garip bir hırıltı geliyordu kapıyı yavaşça açtım sokak lambası bizim antreye vurduğu için ışığı açmamıştım. Kapıyı tam açtım klozetin üstünde eni boyu uzun simsiyah çarşaflı sarıya kaçık gözlü biri oturuyor ama yüzü görünmüyor korkuyla kapattım hemen kapıyı ama lavaboya gitmem lazim ihtiyaçtan bu sefer kapıyı tekrar araladım ışığı açtım ışık patladı klazet kapağı düştü aklımı kaçırmıştım artık o korkuyla
Bu tarz olaylar çok sık rastlanan bişey benim de başıma gelmişti hemen anlatayım size bu olay yaşanalı 1 sene oldu yeni yani arkadaşlarım ile gezmeye gitmiştik akşam da biraz geç eve varmıştım saat 23:00 civarıydı bizim mahalle hem dar uzun ve tenha bir yer o an kimse yoktu sadece ben vardım bide bebek arabası ile giden bir tane kadın gördüm başta çok ciddiye almamıştım kulağımda kulaklık flan da vardı fakat bişey farketmiştim kadın çok yavaş yürüyordu ister istemez korkmuştum ama belli etmiyordum tabi telefonumdan kulaklığımın sesini kapatıp kulaklığı çıkarttığımda kadın bana doğru döndü yüzü bembeyaz ve buruş buruştu yaşlıydı ama vücudu hiç öyle durmuyordu sadece bana gülümsedi sonra tekrar arkasına döndü hiç yürümedi bende biri var mı diye arkama baktım tekrardan kadına baktığımda kadın yoktu baya etkilenmiştim bu durumdan
Annem rahatsizlandi hem psikolojik hem ruhani
Size mesaj atayım hemen anlaşılan birçok korku hikayeleriniz var hem ben size anlatayım hemde siz bana anlatın olur mu
Musallat durumları yani baya bı ilerledi bu durum saldırmaya kalktı ölüm tehtileri savurdu geceleri kendi çapında ayinler yapıyordu değişik durumlar başıma geldi
Olur
Hem ürkütücü hem eğlenceliydi küçüktüm ailem akrabalari yemek davetine çağırmıştı tüm herkes vardı kuzenlerim gelmişti baya kalabalıktı akşam oldu bizim bahçe büyük saklambaç oynuyorduk oyun falan oynuyoduk bide incir ağacı vardi bizim bahçede teyzem lr s1gara içer oraya külü atıyordu onlar öyle yaptığı için bize cinli biseyler anlatiyolardi büyüklerde oraya kül dökülmez cinler o agacda olur ama kafamızda kurup birbirimizi sonra korkutuyoduk OQBSODBDH saat 10 gibi bahcedeydik hep incir ağacının yanına gitmiyoduk korkudan bazen biseyler söylüyorduk birbirimizi korkytuyoduk 😂 çocuk kafası 8 yaşlarındaydım keşke geri gelse o günler...
Bizim üstümüzden ekmek yiyeceksin yani
Sizin üstünüzden? :) kusura bakmayın ama cidden mantıksız geldi bana cevabınız yazdığım birçok kitap var böyle kendi yaşadıklarım da var akraba arkadaşlarımın onları da ele alarak yazdım birçok kitap onların üzerinden prim mi kasıyorum ben? merak ettiğim için ve inceledikten sonra yayımlayacağımı belirttim her kafadan uydurma olayları da yazmıyorum 7 yıldır bu işin üstündeyim gelip bana bunu diyemezsiniz
Tanıdığım bikaç cin ver, istersen kontaklarım sizi. Güzel olaylar eklersin portföyüne:)
:) sizinle tartışmayacağım siz kendinize dalga geçecek başka birini bulun iyi günler