Kültür & Sanat Hangisini icat eden/keşfeden olmak isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ateş Tekerler Telefon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisini icat eden/keşfeden olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Zamanda yolculuk 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Telefonu görunce aklima Gramham bell geldi telefon her çaldiginda sevgilisinin aradigini sanıp"Allessandra Lolita Oswaldo" nin kısatlmasi olarak "ALO"diye acarmis telefonu sevgilisinin isminin baş harflerinin kisaltilişiymis ne romantik bir adam♥️ 1 1 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Graham olckti Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Neden yeni bi şeyler keşfetmek yerine 1.7 milyon yıl önce keşfedilmiş bi şeyi keyşfetmiş olmak isteyeyim 0 0 Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Telefon, o dönemlerde yaşamak istediğim için daha çok ve adım duyulacak. Ateş ve tekerlek zamanı zor olurdu vahşi hayvan falan avlamak meşakkatli iş 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 836 cevap paylaştı. Otomobil tabi ki 🙌🏻 0 0 Yorumla
SıvaslıAli58 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kalem 0 1 Yorumla SıvaslıAli58 +1 yıl İlk yaratılan şeyin kalem olduğna dair rivayetler bulunur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zamanda yolculuk
Telefonu görunce aklima Gramham bell geldi telefon her çaldiginda sevgilisinin aradigini sanıp"Allessandra Lolita Oswaldo" nin kısatlmasi olarak "ALO"diye acarmis telefonu sevgilisinin isminin baş harflerinin kisaltilişiymis ne romantik bir adam♥️
Graham olckti
Neden yeni bi şeyler keşfetmek yerine 1.7 milyon yıl önce keşfedilmiş bi şeyi keyşfetmiş olmak isteyeyim
Telefon, o dönemlerde yaşamak istediğim için daha çok ve adım duyulacak. Ateş ve tekerlek zamanı zor olurdu vahşi hayvan falan avlamak meşakkatli iş
Ateş, ateşli anılayım.
Telefon çok çekici ve karizma :)
Bilgisayar olabilirdi
Otomobil tabi ki 🙌🏻
Tekere ve telefona çok sövüyorlar 😂😂😂😂
Telefon dışında kalanları biz icat ettik zaten :)
Kesici aletler
Telefon
Makyaj malzemesi
Kalem
İlk yaratılan şeyin kalem olduğna dair rivayetler bulunur
Telefon diyorum ben.
Telefon