Jean demişti biri, “zenginler ve fakirler herkes giyebiliyor” haklı.

Jean demişti biri, “zenginler ve fakirler herkes giyebiliyor” haklı.
Bayraktar tb2 yi. Adam dünyanın en meşhur insanlarından biri haline geldi. Herkes onun yptığını konuşuyor. Yaptığı icat ülkeyi ileri taşıyor. İnsanlığa olur mu tartışılır ama insanımıza faydası var. Tam babamın hayalindeki evlat olurdum 😂
böyle bir şey muhtemelen imkansız ama hayal kurdugumuzu düşünüyorum. Şu an yaşadığım hissettiğim ya da düşündüğüm duyguları yanımda olmayan bir ınsana o duyguları yaşatacak hissterecek ya da düşdürecek bir makina icat etmek isterdim. çünkü bazen kelimeler ve haraketler yetersiz kalıyor. anlatamıyorsun. direk yanında olsa başka.. icat etmek istediğim şey bu. yanında olmayan bir ınsana tıpkı yanındaymıs gibi hissettirmek.
sen ne icat etmek isterdin hanfendi :)
ahahaha çok zor ihtimaller bunlar :D
gayet güzel bir fikir bence de :D
Kanser ve SMA hastalığının ilacını.
Teşekkür ederim, günaydın.
Yanık saç kokulu parfümü.
Sipariş vermeyi düşünüyorum bende.
100 dolarmış baktım şimdi. Alsam mı?
https://shop.boringcompany.com/products/burnt-hair
Dolarla maaş alsam emin ol düşünmeden alırdım da şimdi dolar kuru yüksek olunca düşünüyor insan. Parfüm yani bu.
Onu duydum. Onlyfans denen site ciddi paralar dönüyor. Gerçekten erkekler de alıyor ya o kızın bilmem nesini cidden hemcinsimi sorgular oldum. Yani amaç ne onu da anlamıyorum. Elon Musk işin gırgırında bence, saçmalıyor. Bana kalırsa dünya ile dalga geçiyor ya da cidden aşırı zeki olunca bu hayatı ciddiye almıyor.
Çok parası var, onla da ilgilenmiyor. Cidden yaptığı icatlar uçuk kaçık. Twitter'a kafayı taktı, satın alamadı gitti.
Dediğim gibi normal birisi değil bu. Çocukları da tuhaftı zaten, gayri ilişkiden de vardı, birisi cinsiyet değiştirdi galiba.
Elon Musk'ı çözmek zor. Tek diyeceğim bu :D
Cevap
10Cevap
zaman makinası
hmm airfry icat etseydim keşke bu aralar çok popüler 😂 bu arada jean diyince geçen gün ltb online sitesinden bi jean beğendim 28/29 beden alıcaktım yoktu 27 aldım bakalım g*tümü zorla içine sokucam umarımsı 😂😂😂 bu da böyle bir anımdır 🥺
Ahahaha niye bu kadar tatlısın sen kadın yaa ❤️❤️❤️ Umarım paralanana kadar giyersin o jeanı 🥳 o jeanın hikayesini edameda06’nın bir sorusunda bahsetmiştim. Ünlü bir tasarımcıya soruyorlar, “neyi icat etmek isterdiniz?” Cevap çok iyi “jean, çünkü hem zengin hem fakir giyiyor” ☺️
yaaa şımartıyorsun beni ☺️❤️❤️ ehehehhe
doğru ama ha statüsü yok jeanin ve çokta şık bişey
Bir icat makinesi. Üzerindeki dokunmatik ekrana istediğin şeyi yazıyorsun, makine o icatı yapıp önüne koyuyor hemen.
Kadınları memnun etme makinasını icat etmek isterdim😁
Geleceğe dönüş filmi gibi geçmişe gitmek isterdim.
Hem jumper filmi gözlerimi kapatıp olmak istediğim yeri hayal edip orada olmak isterdim..
Işınlanmayı icat etmiş olmak isterdim bir de gecmişe gidip gezebilmeyi...
Gorunmez olmak veya insanlarin aklini okumak
Uzay da yaşamı destekleyen ekipmanı
ışınlanmayı
Işınlanmak
Mutluluk ve ölümsüzlük ilacı
Görünmez olmayı. Ama kendim için tabiside❤️
Umutlu olmayı
Kül tabağını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?