Ben gidiyorum kız arkadaşlarım da gidiyor da hiç tanıdığım erkek yok masaja giden. Giden var mı aranızda?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet fırsat buldukça giderim masaja. En büyük hobilerimden biri belki de
Ben de çok severim ama sertleşmiyor musun masajda n
Haftada kaç gidiyorsun
Sertleşiyor ister istemez ama yapacak bir şey yok bir süre sonra normale dönüyor
İmkan olunca haftada 1 defa giderim
Ama öyle utanmıyor musun ya kadın masaj yaparken tahrik olmaktan açıkça ya da kadın ne yapıyor ya da adamsa masöz. Hani nasıl normal takılabiliyorsun o an. Bi de her masajda sertleşiyorsun di mi.
Ben de haftada bir gidiyorum
Bir erkeğe vücudumu elletmem asla kadınlar yapar profesyonel olarak. İlla ki utaniyorum ama kusura bakmayın ister istemez oluyor diyorum onlar da yadirgamiyor zaten. Her masajda sertleşme oluyor evet
Sana masaj yapan erkek mi bayan mi pek?
Kadın tabii ki asla erkeğe yaptırmam ya. Erkeğin kadına yapması direkt sapıklık ni de para mı vereceğim hiç hayatımda edkek masajcı görmedim saten. Erkekler de erkeğe yaptırmıyor ki zaten edkek masajcı var mı varsa bile iş buluyor mu
Sen kaç yaşındasın.
Bazı erkekler sertleşince ah boşalmam lazım ağrı oluyor çok sıkıştım filan triplerine giriyor sen de o triplerle tuvalete gidip 31 çekiyor musun yoksa sönmesini mi bekliyorsun.
Profilde yazan yastayım. Mesaj yapan erkek de var tabi ki neden olmasın
Ben hayatımda 3 tip erkek tanıdım. Bi böyle sertleşip azgınlıktan hemen boşalanlar pantolonuna filan böyle kıyafetine rezik. Bi işte efendi düzgün olan sertleşse de kadına rahatsızlık verip taciz etmeyen. Diğeri de işte en nefret ettiğim model sertleşince boşalmak için kadını zorlayan taciz ısrar eden.
Ben bana masaj yapan kadına asla öyle bir şey demem bu onun işine saygısızlık olur
Asla rahatsız etmem öyle bir durumda
Tamam da kim erkeğe yaptırıyor ki kimse yaptırmaz bence erkeğe. Hele de Türkiye’de. Geçen Cem Yılmaz anlatmıştı erkek vermişler ona istememiş kadın olsun lütfen demiş aaaa diye ayıplamışlar. O da diyor ben erkeğin vücuduma dokunmasını istemiyorum.
Yok zaten masajda diyemezsin bu suç zaten. Ama ben flörtte diyorum. Mesela erkekle flört ediyoruz öpüşüyoruz sarılıyoruz oynsşıyoruz bazı erkekler yemişte ben çok naptım çok sertim boşalmam lazım diyor ben istemiyorum seks diyorum yok işte elinle yapsan diyor hayır diyorum böyle ısrar ediyor git tuvalete yap banane ya diyorum mesela tuvalete gidio yaptı öyle birkaç tanesi bi daha da görüşmedim zaten iğrenç. Utanmıyorlar mı bunu demekten. Düşünsene ben erkekle öpüşürken illa bana oral yap diycem o hayır diycek ben tuvalette şeyime salatalık sokcam aynı mantık. Rezil bence.
Biliyorum ama var büyükşehirlerin spa merkezlerinde var ve kadın da masaj yaptırıyor.
Ama onlar sertleşmiyor mu kadına öyle dokunup her yerini ellerken hani güzel çekici genç nir kadına.
Haklısın rezillik bence de.. öpüş seviş sonra evine git ne yapıyorsan yap. Kadın isterse zaten oral da yapar seks de yapar o an
Sertlesir tabiki de. Orada da kadınım niyetine göre farklı şeyler yaşanabilir
Oha ama merkezde seks yapan var mı. Suç değil mi bu. Sen hiç yaptın mı.
Ben yapmadım ama duydum. Masaja seks yapmak için gitmiyorum masaj hobim olduğu için gidiyorum
Ben de onu diyorum işte ya her erkek öyle değil ama hayırdan anlamayan taciz edip kadını rahatsız eden erkeklerden nefret ediyorum. Mesela ben demişim işte ben seks istemiyorum sadece öpüşmek istyorum diyorum tamam diyor ona rağmen oramı buramı elleyip soymaya çalışıyor mesela kavga ediyorum ayrılıyorum. Çoğu erkek böyle ya iğrenç. Hani zorluyorlar kadını. Zorla seks mi olur ya tecavüz resmen. Ya da zorla dudaktan öpme sarılma elini tutma. Kadın istemiyor mesela uzak duruyor zorla dokunuyor öpüyor berbat böyle erkekler. Nerden buluyorlar bu kafayı.
E yani zaten seks yapmak için kim masaja gider ki saçma bence. Gidersin bara klübe pavyona eskorta zaten. Bana saçma geliyor seks için gitmek de hani bazıları öyle ima ediyoe ya ondan şaşırıyorum seks yapan olmuş mı hiç cidden diye.
Ben hiç duymadım yani ama benim çevremde giden hep kadın ve kadına gidiyor zaten hani erkek kadın olsa olabilir de.
O şekilde erkeğin yaklaşması saçma zaten. Karşımdaki kadın ne kadar isterse o kadar ileri giderim fazlasını bende yapmam
Erkeklerden de belki seks yaparım rahatlarim diye gidenler de var olmaz mı
Ay çok iğrenç ya böyle Abaza erkeklerden nefret ediyorum gitsin elini yapsın kadınları rahatsız etmesin iğrençler.
Taciz eden erkeklere ağır cezalar verilmeli. Verilmediği için kadınları rahatsız edip duruyorlar.
Huzurumuzu bozuyorlar.
Bende senin gibi düşünüyorum. O kadın orada masaj yapıyorsa paraya ihtiyacı olduğu için yapıyor senin libidon için yapmıyor
Taciz eden erkekleri hadım etmeleri lazım. Ağır cezalar verilmesi lazım
Ya da biz de mesela dans etmeye gidiyoruz ya da erkekle düzgünce flört etmek istiyoruz seks olmadan taciz ediyorlar rahatsız ediyorlar. Bence de hadım etseler böyle rahat edemezler. Yurtdışında ceza var kimse edemiyor işte. Ceza olmayınca herkes tecavüz ediyor birbirine.
Sonuçta ben ofiste çalışıyorum ya da arkadaşlarım bizleri de gözleri ve sözleri ile taciz edip asılıyorlar bu da suç olmalı. Biz o heriflerin kenfine mi çalışıyoruz ya. Para kazanmak için çalışıyoruz ne demek sarkmak sulanmak işyerinde.
Bencede öyle tamamen haklısın
Neyse yakında isveçe gidiyorum orada böyle erkek yoktur bence.
Ortadoğu’da sapık erkek çok maalesef
Sapik her yerde sapik ama Avrupa daha iyi tabi ki
İtalyada yaşadım orada da çok sapık bardı. Her yerde sapık var ama orada hukuk koruyor en asından. burada devlet hukuk korumuyor ki kimseyi hayvan insan.
Ne desen haklısın sonuna kadar
İnsan ondan burada korkuyor birinin evine gitmeye bi yerde yalnız kalmaya evine sokmaya. Güvenemiyorum ben insanların geneli çok kötü niyetli.
Yurtdışında daha iyi düzgün insanlar.
Ya bu karakter meselesi tamamen. Tabiki Avrupa'da risk daha az ama karakter bozuksa her türlü pisliği yapar insanoğlu nerede olsa
Doğru.
Öyle tabiki de
Aman neyse zorla olmuyor şans ya. Ben şok aradım ettim birçok erkekle konuştum buluştum tanıyıp şans vereyim diye ama biri bile benim için iyi doğru değildi olmadı. Zorla da oldurmaya çalışınca sinirim moralim psikolojim bozuluyor.
Zorla güzellik olmaz zaten kıymetini bilene herseyini vereceksin. Haketmeyene de vermeyeceksin
Kadınlara masaj sonunda mastürbasyon yapıyorlar mı ya da öyle bir isteğin oluyor mu?
Giderim düzenli hemde
Kaç dk
60 dk
Hayır hiç gitmedim ben de
beraber gıdelım mı?
Ben hic cikamam kisin
Masaj koltuğu var 5 TL hallediyor
Olmaz öyle
Oluyor ama
Yok gitmeye korkuyorum
Niye
Oradaki kadınlardan