Güncellemeler
+1 yıl
cila yerine kilden yaptığım şeylerin üstüne sürebileceğim bir şey var mı? ya da bişey sürmez kili boyayıp bırakırsam yapısı bozulurmu cevaplarsanız sevinirim canlar.. yadaa mesela şeffaf yapıştırıcı?
cila yerine kilden yaptığım şeylerin üstüne sürebileceğim bir şey var mı? ya da bişey sürmez kili boyayıp bırakırsam yapısı bozulurmu cevaplarsanız sevinirim canlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herhangi bir hırdavatçıdan bulacağın parlak vernik senin işini görür bence.
Bunun kolay bi tarifi var 1 çay kasiyi bal ile 7 yemek kasyi suyu karıştır fırçayla suf
Şeffaf oje kullanabilirsin
sordum bazı kişilerede ama tutmaz diyorlar cilayla aynı şey değil gibisinden?
Oje ne kadar sürecek astarı yüzünü geçer
@KingARHTHUR alerji yaptigi icin imitasyon takilarda sadece ince astar sekilde yapiyorum ise yariyoda kurumus kile olur gb oje cok gider
@ucanpingu ona okeyim ama takı zaten ufak tefek şeyler kilden öyle ufak tefek şeyler yaptığını sanmıyorum
Evet sadece kucuk seylerde kullanabilir
🤝 takı yapmaya devam mi
@KingARHTHUR taki yapmiyorum takilari takabilmek için oje süruyorum cok takmam zaten sadece kolye ve bileklik
Pardon yanlış anladım 🤭
@KingARHTHUR no problem 🙂
@ucanpingu thanks too much lady
@KingARHTHUR thanks ☺
If you want, you can write to me, I would be happy to hear from you privately.
I don't like chatting much, but thank you again.
So sorry ı m afraid
😅
@KingARHTHUR evet genel olarak ufak olmuyor ama son yaptığım için sormuştum yani küçük anahtarlık tarzı bir şey ben şeffaf oje kili aşındırır yapısını bozar yumuşatır diye duymuştum ondan emin olamadım
Şeffaf sprey vernikle denemiştim iyide olmuştu
@KingARHTHUR iyi fikir vernik de kullanabilir kokusu zor gecer
Sprey vernikte cok koku yok sıvı epoksi şeffaf oda kullanılır ama çok pahalı
Evt neyse soranın tercihine kalmis. Size iyi gunler
İyi akşamlar😇
Evet iyi aksamlar😄
Yumurta akı kullabilirsiniz
pekii bende şey düşündüm şimdi hani olur ya akriliklerin yanında şeffaf yapıştırıcı onlarda olur mu sizce?
Ben sprey vernik kullanmıştım
Sprey