Kültür & Sanat Merhaba arkadaşlar bu winx dergilerden arıyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar, Winx Clup dergileri arıyorum. Elinde olan varsa yazabilir mi?:)(fotoğraf temsilidir) Merhaba arkadaşlar bu winx dergilerden arıyorum? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 546 cevap paylaştı. Ayyy çok güzeller bende bir dergi var bir de 10 kitaplık kayıp krallığın sırrı serisi varsı onun ilk beşi var. Son beşini bulmak istiyorum ben de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Umarım bulursunuz stoklar bitti çünkü:( Yorumla Bikız99 +1 yıl Stok değil zaten o benim küçüklüğümde hazete kuponu biriktirip almıştım ama geç gördüm o yüzden yarısına yetişemedim Yorumla Soran +1 yıl Let go ya bi bakın isterseniz bazen satıyorlar 😊 Yorumla Bikız99 +1 yıl Baktım ama yoktu Yorumla
Laleyigit Takip Et Xper 1 Yaş: 20 6 ay Merhaba sanırım koleksiyonersiniz acaba elinde fazla Winx dergisi var mı veya satmayı düşündüğünüz? 0 0 Yorumla
cirroooe Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kargo çok pahalı değmez 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sizde var mı Yorumla cirroooe +1 yıl Yeğenim de vardı Yorumla Soran +1 yıl Hımm anladım satma düşüncesi varsa söyleyebilirsiniz Yorumla cirroooe +1 yıl Takip et Yorumla Soran +1 yıl Ettim Yorumla cirroooe +1 yıl Yazdım Yorumla Laleyigit 6 ay Satış yaptınız mı karşı tarafa, eğer satış olmadıysa bana dönebilir misiniz Yorumla cirroooe 6 ay Sattım 5 tane varmış da kim aldı bilmiyorum Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 518 cevap paylaştı. Nadir sahafa bak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baktım ama istediğim sayılar yok :( yine de teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayyy çok güzeller bende bir dergi var bir de 10 kitaplık kayıp krallığın sırrı serisi varsı onun ilk beşi var. Son beşini bulmak istiyorum ben de
Umarım bulursunuz stoklar bitti çünkü:(
Stok değil zaten o benim küçüklüğümde hazete kuponu biriktirip almıştım ama geç gördüm o yüzden yarısına yetişemedim
Let go ya bi bakın isterseniz bazen satıyorlar 😊
Baktım ama yoktu
Merhaba sanırım koleksiyonersiniz acaba elinde fazla Winx dergisi var mı veya satmayı düşündüğünüz?
Kargo çok pahalı değmez
Sizde var mı
Yeğenim de vardı
Hımm anladım satma düşüncesi varsa söyleyebilirsiniz
Takip et
Ettim
Yazdım
Satış yaptınız mı karşı tarafa, eğer satış olmadıysa bana dönebilir misiniz
Sattım 5 tane varmış da kim aldı bilmiyorum
Nadir sahafa bak
Baktım ama istediğim sayılar yok :( yine de teşekkür ederim