Kültür & Sanat Her ay yeni sayısını heyecanla bekleyip aldığınız dergiler hangileri? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🧚🧚Direkt bayiden, marketten veya internetten yeni sayısını almak için beklediğiniz dergi veya dergiler hangileri?#tubasueda 🍀🍀🧚🧚 Her ay yeni sayısını heyecanla bekleyip aldığınız dergiler hangileri? Cevapla İnternet Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Popular Scıence ve Elle her ay olmasa da takip ederim. Her ay Ot , Penguen alırım , hafta sonları sabahları gazete alırım 1 2 Yorumla kimleraldı +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 😍 Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Önceleri Bilim Çocuk dergisini takip ederdim alırdım. Hediyeler, kartlar verirlerdi. Çok güzeldi. 1 0 Yorumla
ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bi aralar gırgır okurdum yani daha cok karikaturlere bakip gulerdim insanlarsa tip tip bakarlardi hatirladim 1 0 Yorumla
betterböcek Takip Et Master Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Eskiden alırdım artık birkaç yıldır almıyorum. Liseden beri Bilimteknik dergisi, National Geographic dergisi, Atlas dergisi, Ala dergisi falan 1 0 Yorumla
Sevmeyiunuttum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Edebiyat dergisi - MuhitBilim dergisi- Bilim Teknik 2 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bayi bayi gezip izdiham dergisini aradığım günler olurdu. Uzun zamandır takip etmiyorum. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 659 cevap paylaştı. Ortaokul zamanlarımda Heygirl dergisini her ay alıyordum 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. lise zamanlarımda bütün dünya adlı dergiyi takip ederdim , satın alırdım bu alışkanlığımı sebepsizce kaybettim şimdi ise çok şey kaçırmışım ve eskı heyecanını vermeyeceğini düşünerek almıyorum 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Dergi almadım hiç. 1 4 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Bana bunun nedenini özel değilse söyler misin?💜 Yorumla Coraline-0 +1 yıl İlgimi çekmiyor ya ne bilim😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Peki. Senin bileceğin iş.😃 Yorumla Coraline-0 +1 yıl ❤😅 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 388 cevap paylaştı. Leman /kafka okur. 1 0 Yorumla
Beyzands Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl İlkokuldayken hey girl go girl dergileri vardı 🥲 1 0 Yorumla
-Kral1BoGa- Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dergi falan almıyorum arada gazete okurum.😀 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Dergi almıyorum 1 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Pahalı oldukları için mi? Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Hayır ben daha çok roman dini bilgiler hakkında okumayı seviyorum dergi okumayı pek sevmiyorum Yorumla tuba-sueda +1 yıl Peki. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hey girl dergisi 0 0 Yorumla