İslam bunu defalarca dile getirince yüz çevirenler
Bilim diyince hemen kabul ediyorsunuz
Neden böyle oluyor?
Bilim diyince hemen kabul ediyorsunuz
Neden böyle oluyor?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İslam ne bilsin simülasyon neymiş? Yolda görse bomba sanıp karakola götürür, ne demek İslam defalarca dile getirdi? Boş konuşmakla olmuyor, varsa bir iddianız delillendirin bari, simülasyon Ayetini şuraya bir yazın da ikna olalım, demişti derdi diyeyazdı ile olmuyor. Bilime pislik atarak inancınızı da aklayamazsınız, karşıt görüş gibi o böyle dedi bu böyle dedi denmez, din ile başka bir dini kıyaslayabilirsiniz, bilimi değil.
Sen bilimin babası mısın
Kalbin beyin gibi bir fonksiyonu olduğunu ve belli bir meditasyon tekniği ile bu fonksiyonun kullanıldığını bilim açıkladı
Bizde dini olarak bunu belli mertebeye yükselince kullanabiliyoruz
Sende biraz bilimi araştır
Kalp kan pompalamaktan başka bir icraatı olmayan, toplar damalardaki kirli kanı temizleyip oksijen oranını arttırıp atar damarlara gönderen bir pompadan ibarettir. Bir tarafınızdan element uydurarak saçma sapan mitolojik inançlara delil diye önümüze koymaktan vazgeçin artık, gülünç oluyorsunuz.
Bunu senin bilimsel abilerin uyduruyo o zaman git onlara söyle bana değil
Ee hadi Ayet söyle duyoruz mk gibi saldırıyorsun, embesil gibi davranmayı kes şu simülasyon Ayetini bir göster hele boş konuşma. Sen değil senin imamın şeyhin gelsin gösteremez ucube, çok biliyor gibi tebliğcilik yapıp başka dine de değil bilime laf çarpıyor zır cahıl. Herkes haddini bilecek, hadsizlik etmeyeceksin burada.
Herkes Haddini bilecek diyonda iki kelimenden birisi hakaret hayırdır sana böyle mi öğretti sana bilimci abilerin
Delil nerede delil? Hani ayet? son iletiye kadar sakindim hala göstermeyip laf ebeliği yapınca şalter atıyor, bilim ahlak vicdan dersi mi veriyor grizekalı mısın sen? Senin inancın kafa kesmeyi emrediyor katiller sizi, müşrikleri öldürün, cihad ile inanmayanı öldürün, dinden döneni öldürün, dünya bu inançtan arınmalı artık.
İsrail'in Gazze'ye yaptığı karşısında çiçek mi verelim kâfir tamam dediği zaman savaşı durdurun Allah haddi aşanları sevmez diye devam eden ayettir o cımbızlama yapma
bu bir fesih bildirisidir, onalra 4 ay müddet, daha sonra müşrikleri nerede bulursanız öldürün. al sana ayet, o cımbızı bir yerinize monte ettireceksiniz en sonunda, cevap veremediğiniz ve işinize gelmeyen neeeee varsa alayına cımbız deyip duruyordunuz ezik ve acizsiniz, açıklayamayacağınız akılsız mantıksız ne varsa hep aynı kelimenin arkasına sığınırsınız zihniyetiniz korkak sizin. canınız ve malınızla son din islam oluncaya kadar cihad edinde cımbız mı seni küçük ucube? son din islam olunca bir zahmet dur zaten değil mi? aşırıya gitmemeyi emrediyormuş lafa bak. dibine kadar İsrail devletinin yanındayım hamas islami terör örgütü ve hizbullah terör örgütü ile verdikleri haklı meşru müdafaalarını destekliyorum. terör örgütleri ve destekçilerini en yakın zamanda imha etmelerini umuyorum. hamas terörizmi ve zulmü bitecek elbet, gazze dümdüz olsa da bitecek. islami terör örgütlerinden yıldık artık talibanı haması el-kaidesi el-nusrası boko-haramı bıktık bezdik uln artık..
Cevap
7Cevap
Hayır değiliz. ama keşke olsaydık
Evet, matrix'de yaşıyoruz
evet metrix diyince herkes inanıyor
İslam nasıl getiriyor dile?
Çok var aç oku
Okudum zaten, incille tevratı da okudum
Senin okuduğun İncil klisenin incili tevratta öyle ona benziyor zamanına yazık
her şey yalan ölüm gerçek
O da ayrı bir gerçek
misket gibi bi fanustaymışız
Biraz açar mısın?
Konu basit aslında
Konu zor demedim biraz açar misin dedim
Yazdım zaten neyi anlamadın
Sende galiba ne dedigini bilmiyorsun neyse tamam
Ne simülasyonu bacım
Gördüğümüz her şey sanal ama tabi bunun sanal kavramı öyle bizim bildiğimizden farklı
Anlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?