en çok hangi masalları severdiniz
külkedisi sindirella
pinokyo
kurşun asker
uyuyan güzel
katı yürekli zengin
peter pan
diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
en çok hangi masalları severdiniz
Yıllar önce, uzak bir krallıkta, Zamanın Kapıları adında gizemli bir orman varmış. Bu orman, rengarenk kuşlar, sihirli çiçekler ve masal gibi yaratıklarla dolup taşan eşsiz bir yerdi. Ancak, bu ormanın en büyülü özelliği, içindeki gizemli kapılardı. Bu kapılar, farklı zaman dilimlerine açılan geçişleri sağlıyordu.
Bu ormanda yaşayan bir çocuk, adı Elif'ti. Elif, ormanda geçirdiği günlerde Zamanın Kapıları'nın sırlarını keşfetmeye karar verdi. Bir gün, ormanın derinliklerine doğru yol aldı ve karşısına çıkan ilk kapıya rastladı. Kapının üzerinde altın renginde bir saat işareti vardı.
Elif, cesaretini toplayarak kapıyı açtı. Kapının ardında, muazzam bir sahilin olduğu bir zaman dilimine ışınlandı. Rüzgarın melodisi, dalga sesleri ve altın sarısı kumlar arasında yürümenin huzur verici hissi Elif'i büyüledi. O an, zamanın içinde kaybolmuş gibi hissetti.
Elif, diğer kapılardan birine geçtiğinde, karşısına çıkan yer bir ormanın içindeki bir çayırdı. Renkli kelebekler ve rengarenk çiçeklerle dolu bu zaman dilimi, Elif'i hayran bıraktı. Her kapı, farklı bir hikaye, farklı bir zaman dilimi sunuyordu Elif'e.
Elif, zamanla ormanda geçirdiği günlerde birçok sırrı keşfetti. Zamanın Kapıları, sadece fiziksel bir geçiş değil, aynı zamanda içsel bir keşif ve büyüme fırsatı sunuyordu. Her geçilen kapı, Elif'in dünyasını zenginleştiriyor ve ona hayal gücünün sınırlarını aşma cesareti veriyordu.
Bu masal, Elif'in Zamanın Kapıları'ndan geçerek keşfettiği renkli dünyaların sadece bir kesitidir. Elif, zaman içinde büyüdükçe, masalın büyüsü onun kalbinde ve hatıralarında hep canlı kaldı. Kim bilir, belki de gerçekten var olan bir orman vardır ve içinde Zamanın Kapıları, cesur ruhları bekliyordur.
Teşekkür ederim
rica ederim
Hepsi ayrı güzel ayrı tatlı şimdi gel seç arasından xd
Cevap
18Cevap
Anneannemin anlattığı Hürü adlı bir kızın masalı
külkedisi sindirella
Evvel zaman içinde başlayan hepsi güzeldi fghf
Ben küçükken Ömer Seyfettin ve Ezop masallarını hep okurdum. Ama şimdi aklıma gelmiyorlar
Ali Baba kırk haramiler ve Aladinin Sihirli Lambası
Prenses ve Bezelye tanesi masalını cok severdim ama sen sevdgim Güzel ve Çirkin...
Kül kedisi Sindirella Türk filmini bile izledim cmckxkxl
Büyüdükten sonra dinlediğim masallar daha güzel
Annemin kendi kafasından söylediği masallar hiçbiri önüne geçemezdi
Annem kendi kafasına göre anlatırdı ve harikaydı
Hepsini severdim ben birini seçmek zor.
Dedem Korkut Masalları favorim.
Kırmızı başlıklı kızi heyecanla dinlerdim.
Köyde büyüdüğüm için masal hiç dinlemedim.
heidi 🥰🥰🥰🥰
Pinokyo hikayesini çok beğenirdim
külkedisi sindirella tabisi 👠🪄
Kurbağa prens masalı
Pinokyo
Bremen Mızıkacıları
Kurşun asker
Güzel ve çirkin en sevdiğim masaldı
pinokyo
Kırmızı başlıklı kız
Peter pan severdim
Pinokyo