Kültür & Sanat Güne bir söz bırak? sew7en Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sen gelmek isteseydin, o sokakların hepsi bana çıkardı 💥 Güne bir söz bırak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Aynada gördüğün aynanın değil senin suretindir. 1 1 Yorumla sew7en +1 yıl 😇💥 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamaz insan 0 1 Yorumla sew7en +1 yıl 😇😊 ağlayan daha çok kazaniyor
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Eğer yanlış kapıya girmiş bir anahtarsanız, zorlamayın. Kırılırsınız. 1 1 Yorumla sew7en +1 yıl 😇 öyle Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kötülerin iyi oyun oynadığı bir dünyada değişmeyen şey; iyilerin insanı deli eden sabrı.. 1 1 Yorumla sew7en +1 yıl 😇 güzeldi Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 501 cevap paylaştı. "Günü birlik yaşa, yarının endişesiyle bugünün keyfini kaçırma."🙂🙂 1 4 Yorumla sew7en +1 yıl 😆 değişik Yamaal +1 yıl Yani işte ne kafa na takıcan yasa işte 😅😅 sew7en +1 yıl 😆 deniycem Yamaal +1 yıl 👍👍
BirLavinia Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnsanın kalbini kıracak denli güzel, garip ve suskundu dünya. 1 5 Yorumla sew7en +1 yıl 💥 kirildik hep Yorumla BirLavinia +1 yıl Maalesef Yorumla sew7en +1 yıl Bidaha olmaz inşallah 😇 Yorumla BirLavinia +1 yıl Siz yanlış anladınız sanırım genelde hep böyle değil mi insanlar hep kırıcı Yorumla sew7en +1 yıl Yok doğru anladım inşallah öyle insanlarla karsilasmazsin o yüzden birdaha yaşamazsın anlamında dedim Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş.. 1 5 Yorumla sew7en +1 yıl 🙀iyidi Yorumla PembeninKürküsü +1 yıl Bu söz hayatımda duyduğum enlerden bir tanesi bunu son zamanlarda çokça yaşadım.. Yorumla sew7en +1 yıl Umarım bir daha yaşamazsın y🥺 Yorumla PembeninKürküsü +1 yıl insanlar diyelim😀🤷♀️ Yorumla sew7en +1 yıl 😇 iyilerle karsilasirsin inşallah Yorumla
bensanadiyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çiçeğim...Sorumluluğu bana ait onun!O kadar güçsüz, o kadar saf ki!Bütün tehlikelere karşı kendini korumak için dört dikeninden başka bir şeyi yok... 0 1 Yorumla sew7en +1 yıl Oldu 😇😊 Yorumla
Dasagimiyee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Günaydın. İş ne 1 5 Yorumla sew7en +1 yıl Günaydın bir ceptelefonu markasinda teknisyenim Yorumla Dasagimiyee +1 yıl Zengin mi oluyor onlar Yorumla sew7en +1 yıl 😄 gönül zenginliği diyelim Yorumla Dasagimiyee +1 yıl Yalancıyi ne yapsınlar Yorumla sew7en +1 yıl 😄 ne diyeyim arkadaşım yani en azından ben zengin değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynada gördüğün aynanın değil senin suretindir.
😇💥
gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamaz insan
😇😊 ağlayan daha çok kazaniyor
Eğer yanlış kapıya girmiş bir anahtarsanız, zorlamayın. Kırılırsınız.
😇 öyle
Kötülerin iyi oyun oynadığı bir dünyada değişmeyen şey; iyilerin insanı deli eden sabrı..
😇 güzeldi
"Günü birlik yaşa, yarının endişesiyle bugünün keyfini kaçırma."🙂🙂
😆 değişik
Yani işte ne kafa na takıcan yasa işte 😅😅
😆 deniycem
👍👍
İnsanın kalbini kıracak denli güzel, garip ve suskundu dünya.
💥 kirildik hep
Maalesef
Bidaha olmaz inşallah 😇
Siz yanlış anladınız sanırım genelde hep böyle değil mi insanlar hep kırıcı
Yok doğru anladım inşallah öyle insanlarla karsilasmazsin o yüzden birdaha yaşamazsın anlamında dedim
Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş..
🙀iyidi
Bu söz hayatımda duyduğum enlerden bir tanesi bunu son zamanlarda çokça yaşadım..
Umarım bir daha yaşamazsın y🥺
insanlar diyelim😀🤷♀️
😇 iyilerle karsilasirsin inşallah
Çiçeğim...
Sorumluluğu bana ait onun!
O kadar güçsüz, o kadar saf ki!
Bütün tehlikelere karşı kendini korumak için dört dikeninden başka bir şeyi yok...
Oldu 😇😊
Günaydın. İş ne
Günaydın bir ceptelefonu markasinda teknisyenim
Zengin mi oluyor onlar
😄 gönül zenginliği diyelim
Yalancıyi ne yapsınlar
😄 ne diyeyim arkadaşım yani en azından ben zengin değilim