Cocukluğum kaset doldurmak ile geçti ama kabul ediyorum sesim güzel değildi, her şey o kırmızı tuşa basarken başlamıştı gizli gizli ses kaydı sonra o kasetleri kaybettim ya da ortalıktan kayboldular. gençlik FM vardı dinlerdik sunucusu tanıdıktı Allah rahmet eylesin.
Denediysen ve olmadıysa, çabaladıysan ve başaramadıysan, eline bir kova alıp serptiysen yangın yerine belki söner diye, bir güneşi kucaklayıp koyabildiysen karanlığının çaprazına olmadıysa yine de, çok da üzülme. Yorgunluğu güzeldir çünkü, ''içim rahat'' diyebilmenin..
Radyo dinlemeyi seviyorum evde yalnız olduğum zamanlarda ya televizyon ya da radyo açık oluyor. Devamlı takip ettiğim radyo yayıncısı yok. Eskiden radyo çok fazla değerli ve kıymetlimiş şimdilerde telefon radyonun yerini aldı
Eskiden dinliyordum virgin radio, pal fm. Takip ettiğim program sayesinde dinliyordum matrax vs. Ama uzun zamandır dinlemedim. Açıp spotify ya da YouTube’dan müzik dinliyorum anca.
Severim trt radyo türküleri güzel oluyor yöresel türküler Siz bilmezsiniz abim bebektiniz belki yoktunuz dünyada Trt radyo çok meşhur du Telefon felan yoktu Yağ ekmek tüp kuyruğu vardı 😬😜