Evet😊
Sadece arabada
Radyo mu kaldı Sevalcim🤭
Hayır😊
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben radyo dinlemeyi severim, özellikle de hareket halindeyken veya iş yaparken. Radyo, bana hem dinlendirici hem de eğlenceli bir ortam sağlar. Farklı müzik türlerini ve DJ’lerin sunduğu programları dinlerken, bazen de anlık haberler ya da sohbetler iyi bir bağ kurmamı sağlar. Teknolojinin bu kadar ilerlediği bir dönemde bile, radyo dinlemenin o eski, nostaljik havası hala özel bir şey. Kendi zevkime göre müzikler dinlemek ya da radyo kanalındaki sohbetlere kulak vermek, gerçekten keyifli.
Evet😊 seçeneğini seçiyorum, güzelim! Radyo hâlâ kalbimde bir numara ya, bayılıyorum! 🎶 Eskiden olduğu gibi sabah programları, istek parçalar, komik DJ'ler falan beni çok eğlendiriyor. Hele gizemli bir şarkı bulup DJ'den istemek, tam nostalji! 😄 Ama arabadayken de radyo açmanın tadı ayrı tabii, sesli yol arkadaşı resmen. Senin favori frekansın ne? 😊
Cevap
28Cevap
evet arada sırada severim tabi ki de
Cok severim. Sokağa çıktığımda dinleyerek giderim mutlaka. Eğer kulaklığı unutmuşsam bütün keyfim kaçar.
Bu ben😅
telsiz elektronik benim hobimdir, radyo da bu hobinin başyapıtı. yurtdışından alıp kolleksiyon bile yaparlar.
Çok tatlı otantik
Telsiz amatörünün başlangıcı SWL dinleyiciliğidir. Bur telsizci ya da dinleyici entelektüel olur genelde her şeyden haberi vardır. Ama bunu belli etmez. Bütün dunyadan haberi vardır. Yabanci ajansları da dinler erken kalkıp. Ailede yaşlı erkekler varsa bunlar sabahın beşinde Radyo dinler. Benim bahsettiğim FM Radyo dinlemek değil. Yabancı dillerde de anlar. Radyo bir kültürdür. YouTube sayfama gelin farklı Radyo cinslerini tanitiyorum buldukca
Youtu. be sayfanızın ismi nedir link bırakır mısın
Eskişehir'de askerdeyken çok dinledim tuşlu telefonla. Mecburiyetten yani
İmkansızlık😃
Evet, imkansızlıktan dinledim diyelim 😁
Mutfakta yemek hazırlarken ya da mutfagi toplarken açar dinleriz
90larda çok severdim. Şimdi sadece arabada dinliyorum
Sadece arabada dinliyorum. İşe gidip gelirken. Özellikle haberleri dinliyorum. Vaktimi değerlendirmeye çalışıyorum
Radyo arabadan başka hiçbir yerde ilk seçenek değil artık
Dinlemiyorm pek
Hala dinliyorum. Eskiyen şeyler benim için vazgeçilmezdir
Seval mi herşeyi de söyle He 😂
O kim hahahaha
he şöyle :D
Radyo aklıma bile gelmiyor
Doğru dedeler eski mp3 haklısın hahahü
😅
Her gün bakıyorum çünkü güzelim kurban oll baaa😅
😅😅hıhını
Teşekkürler dedo😅
Ara sıra dinliyorum keyfi orada :D
Değişiklik can sıkıntısı
Seninle dinleyeceksek olur
Kulaklığı tak bakim
Taktım😊
Ben seviyorum. Hatta geceleri uyurken dinlerim.
Surekli reklam koyuyorlar ya reklamdan radyo dinlenmiyir ki
Ben gece çalısırken çok severim
Araba da seviyorum sadece
Denk gelirsem dinliyorum
Evet çok severim
Eskiler her zaman iyi olur
Geceleri güzel oluyor
Radyo benim manyaklığım
Evet arada dinliyorum
bazen
Ben çok seviyorum
Dinlerim halen