Samimi ve dürüst olarak söylüyorum size ve benim üzerimden sizde diğer insanlardaki gözlemlerinize bakarak tahminde bulunabilirsiniz
1998 dogumluyum, 26 yaşındayım, çocukluğumda İstiklal Marşı okunurken gururlu hissederek geçirdim, Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Atalarımızın başarılarını Tarih kitaplarında okurken çok duygulandım ve takdir ettim.
Benim çocukluğum Mustafa Kemal Atatürk'e hayranlıkla geçti. Evet dogma kabul ediyorum ama dogma olması gerçekliğini yitirmiyor. O hayranlık uyandırıcı atılımlarıyla ön planı çıkmış başarılı bir lider.
Son 3 yıldır Atatürke değilde Atatürkçü anlayışa karşı içimde nefret oluşmaya başladı. Çünkü hep takıldığım sosyal medya üzerinde bir akım ortaya çıkmış ve Kemalizm'i benimsediğini Kemalizm doğrultusunda hareket ettiğini söyleyen bu grupların
-> İslamofobik çağrıları
-> Milli ürünlere olan tepkileri
-> Batılı sistemlere karşı istekleri
-> Terör örgütlerine ve örgütlerle işbirliği yapan gruplara karşı sempatisi
Hepsi arka planlarında ve biografilerinde Atatürk hayranlığı ve Atatürkçü düşünceyi temsil ettiğini söylüyor ama bu dördü etrafında dönüyor.
şu an yazımı okuyan içlerinde Atatürkçü nefreti oluşmuş arkadaşlar bana hak verecektir.
Yani ben eğer müslüman isem, milli ürünlerin yayılması için çabalarsam, batılı ülkelere ve sistemlere hayran olmaz isem ve örgütle bağlantılı kimselere güvenmezsem
onlara göre ben Atatürkçü olamam, onun çizgisinden gitmeyen biriyim.
Hala Atatürkü , başarılarını takdir ediyorum seviyorum da ama son 3 yıldır atılan tohumların sebebi bu gruplar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer