Soysal medyalarda, özellikle yurt dışında yaşayanlar, her gün Atamizi kötülemeye çalışıyor, bunun sebebi nedir?
(bende yurtdışında yaşıyorum)
Soysal medyalarda, özellikle yurt dışında yaşayanlar, her gün Atamizi kötülemeye çalışıyor, bunun sebebi nedir?
(bende yurtdışında yaşıyorum)
Son zamanlarda artmadı üniversitelerde fikrini ortaya koyan çok insan var ve her şey sosyal medyada yansımıyor.
İki defa örgün okudum açık açık Atatürk ilkeleri ve inkılap dersinde
Verilen sunumu yapmayıp hoca neden yapmadınız diye sorunca ben Atatürk'ü sevmiyorum onun için yapmadım diyorlar.
Sınıfta buz gibi hava esiyor elbette fakat tartışmaya girmiyor kimse zaten o da birileri destek versin diye demiyor beni rahat bırakın beni amacım kimseyle uğraşmak değil bitirip uzman subay neyse olmak için burdayım düşüncesini taşıyor.
Ama sevmediğini diyor fakat bu ülkede asker polis olma vasfını kendine layık görüyor.
Saygı duymak zorunda değiliz fakat bunu sosyal medyada yapacak cesaretleride yok böyle olanların linç yerler artı davalar açılır bunu bile bile yapamıyorlar.
Bu Atatürk'e karşı kara propaganda, Fethullahçı çeteyle ortaklık yapan AKP rejiminin eseridir. Tamamen yalan, çarpıtma ğzerinden yapılan, tarihle ilgisi olmayan uyduruk bir fantezi dünyası yarattırlar. Mısıroğlu, Rıza Nur, Necip Fazıl gibi gerici meczupların saçmalıklarını kğflü raflardan çıkarıp servis ettiler.
Atatürk'ten ve vatandaşın Atatürk'e olan bağlılığındab hala ödü kopar bu yobaz takımının. Ama bütün devlet ve medya aygıtı ellerinde olmasına rağmen hala Atatürk'ü silmeyi başaramadılar
Hollandalı amcam ile sözde hoca bozuntusu halamla bunun tartişmasını yaptık. Hollandalı amcam diyor biz neden Türkçe konuşuyoruz şu an Türkçe olmasaydı arapça konuşurduk ve Kur'an'ı daha iyi okurduk felan diyor lan ben konuştum konuştum işte sebeplerini söyledim cevap veremedi dediko bu polimiklere girmiyorum yok giderim evden dedi... Öyle içimden hadi ordan git dedim de işte babamın kardeşi olunca...
Bunun gibisi bizim orada da çok var, Avrupa’da yaşayan genelde çok Arap sevici olur, hepsinin bir sözü var oda, „onlar bizim ümmetçi kardeşimiz“
Gurbetçiler resmen T. C Cumhuriyet düsmani, türküm demez osmaliyim der, sonra da milliyetçilik yapar ülkücüyüm der ama ATATÜRKÜ yok sayar, bunlar böyle bir kitle
Cevap
12Cevap
cahil insanlar çünkü
İnsanlar ne yapacaklarını şaşırdı gadası
Eğer bi milletin inancını kaybettirirlerse inançsız bi millet daha çabuk yok olur, bunun bilincinde olan bazı hainler de bunu hedefliyor. Maalesef başarmak üzereler.
Dışardan bakınca herkes Müslüman ama bir sure bilen şükreden kalmadı, siyaseti İslamla bize dayatanlar yüzünden evet herkes kaçar oldu islamdan , cidden inançsız bi toplum hedefleniyor. Ekonomik kriz hep vardı o halledilir di bi şekilde ama şu an sosyal çöküş var. İnsanın insana güveni kalmadı , dine , milletine inançsız bi nesil yetişiyor gerçekten sonumuz ne olacak bilemiyorum.
Cinayetleri geçtim, bu arada intihar oranında ciddi bi artış da var gençlerde herseyin farkında olanlar bazı şeyleri kaldıramıyor
Yorum yapamicam sonumuz kötü
Laik Avrupa devletlerinde yaşayıp Türkiye'ye laikliği getiren adama sövmek akıl tutulmasından başka bir şey değildir.
Hükümetimiz Arap yanlısı ve Atatürk düşmanı olduğu için çok normal...
3.46 saniye
Mevcut muktedirlerin trolleri bunlar. Milletin parasından beslenip, devleti kuran adama düşman üretiyorlar. BOP bir ayağı da bu.
Sende yobazlari costurmak icinmi paylasiyorsun bunu. bırak it ürür kervan yürür
Gözlerini hakikate kapatıp çıkarlarını sağlayanları gördükleri için
Çünkü yaptıkları şey hoşlarına gitmiyor
Atatürk'ün
gerçekler eninde sonunda gün yüzüne çıkar ondan
Mustafa kemalin yaptığı din düşmanlıkları gerçekleri
kendi uydurduğu din için kurdu diyaneti onun istediği gibi din adamları yetiştirmek için kurdu bu dinsiz neslin temelini attı
Yaşları küçük abisi boş ver
Herkesin algı kapasitesine düşüyor
Atatürk arkasına sakalnıp yapılanlar yüzünden
ülkede kanıbozuk vatan haini çok ondan
Kimse sevmek zorunda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?