
Dönemin en güçlü surlarına ve stratejik şekline sahip,
aşılması imkansız görülen devasa korunaklı yapı,
bize göre basit lakin dönemin insanlarına göre imkansız, teknolojileri el verişli değil,
çok fazla fetih denemesi olmuş ama başarısız

Fatih diye biri çıktı gemileri karadan yürüttü o surları aşmak için devasa toplar inşa ettirdi Allah'u ekber nidalarıyla imkansızı mümkün kıldı,
vay anasını be ne ecdad
bunlar da torunları

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olaya falanın torunu filanın torunu diye bakıyor olman yanlış. 1453 yılında İstanbul'u fetheden de Türk ordusuydu, 1918 yılında İngilizler işgal ederken onlara boyun eğen de Türk ordusuydu.
1517 yılında sina çölünü 8 günde geçen ordu da Türk ordusuydu, 400 sene sonra 1918 yılında o çölde telef olan ordu da Türk ordusuydu. Sorun eğitim, bilim, teknoloji, endüstrileşme, mimari, mühendislik, güzel sanatlar gibi alanlarda geri kalmışlıkta.
Adam ister eşcinsel olsun ister ateist, ister satanist fark etmez. Bilime, teknolojiye, dünyaya, memleketine, insanlığa ve kendine faydası varsa cinsel veya dinsel tercihi bir anlam ifade etmez.
Yenen de yenilen de Türk ordusu da
şerefiyle onuruyla gururuyla nam salan da Türk ordusu
Bugün 5 yaşındaki çocukları katledenlere destek veren ülkelerde ateist ülkeler
çünkü çıkarcılar ve çıkar odaklılar, merhamet vicdan onur gurur bunlar ateistlerde olmaz.
ahlak namus şeref haysiyet bunlar kendi cinslerine psikolojik sorunları nedeniyle başka gözle bakanlarda olmaz.
istisnalar da kaideyi bozmaz.
Kostantiniye surları kalın ve yüksekti o zaman ki toplar o surlara hasar verebilecek çapta değildi o yüzden 700 kiloluk gülleler fırlatabilen devasa şahi topları yapıldı ve soğutma sistemi ile günde 6-8 atış yapılır hale geldi, Bizans gemileri için gülleler havadan dönen havan topları yapıldı, surların en zayıf noktaları deniz kıyısı olduğu için gemilerle veya zincirle engellenir diye haliç surları idi o yüzden kalyon adı verilen mane ra kabiliyeti yüksek küçük gemiler kara vasıtasıyla haliçe indirildi.
Bunlar o neslin torunu ise biz neyiz
Bunlar Osmanlı torunu değil kardeşim
Bunlar o*ç
Bunlar onların torunu değil ki. Bunlar genleri kanları bozuk Ermeni torunları
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!