Ben belirlediğim hedefe tam ulaşamadım. Yüzde 70 ancak gerçekleştirdim. Belki de hedefi yüksek tuttum. Ama çok az kitap okudum. Hem iş hem okul olmadı maalesef
İnşallah seneye
Siz kaç kitap okudunuz bu sene?

Ben belirlediğim hedefe tam ulaşamadım. Yüzde 70 ancak gerçekleştirdim. Belki de hedefi yüksek tuttum. Ama çok az kitap okudum. Hem iş hem okul olmadı maalesef
İnşallah seneye
Siz kaç kitap okudunuz bu sene?

Eskiye bakarak şu an bende çok daha az okuyabiliyorum. Lise de okul bitene kadar 100 sayfayı rahat bitiriyordum geçen arkadaşım geldi max bir kitabı 2 günde bitiyordun diyor 😀. O günlerdeki bol vakitli halimi çok özlüyorum. Şimdi uykuya bile o kadar az zaman var ki …
55-60 falandır herhalde az okudum eskiye göre trde kitap fuarları olurdu hâlâ var sanırım 10-12 kitap almadan dönmezdim o fuarlardan her kitap fuarına giderdim takip ederdim hep şimdi yine öyle ama azaldı kitap okumam ve almamda artık kendimiz yazıyoruz ve sesli kitap dinliyorum bu kitap okumak sayiliyor mu 😅🤣
Bir kitabı alıp sayfalarına çevirmek sevdiğin yerleri işaretleyip tekrar tekrar okuyabilmek daha güzel aslında dinlemekten ondan sayılmaz gibi geldi de
Onceden sayardim ancak birkac senedir saymiyorum cunku kluple okuyoruz onun disinda 3 aylik okumalarim var fena sayilmaz.
1000 kitap mi kullaniyorsunuz?
Evet oradan okudum kitapları incelemeleri, alıntıları vs paylaşıyorum
Siteye üye olmayı düşünüyorum ancak uzun zamandır erteliyorum. Merak ediyorum site ciddi anlamda okumaniza ivme kazandiriyor mu?
Örneğin ben bu sene için okuma hedefi belirliyorum. Okuduğum kitapları giriyorum siteye. Kaç kitap okudum günde kaç sayfa okudum. Geri kalan zamanda ne kadar kitap okumam gerektiği gibi veriler sunuyor size. Buda ivme kazandırıyor tabi ki
Yarin hemen uyelik olusturayim en azindan denemis olurum. Tesekkur ederim.
Rica ederim iyi okumalar
Tesekkur ederim, size de.
Cevap
10Cevap
Geçen gün 2023'te okuduğum kitapları saydım 68 tane olmuş.
ben az okudum
İş çocuk ve belli başlı şeylerden sonra 20 tane okuyabildim sadece
Tamı tamına hiç okumadım. Alında okumak istiyorum ama alışamıyorum, kitaplar ilgimi çekmiyor.
30 falandır
maalese çok az
Saymadım ya keşke not alsaydım
1000kitap. com’a üye olup oradan takip edebilirsiniz
Tavsiye için teşekkürler
Çok az okudum miktarı sinirimi bozuyor 😒
14 kitap okumuşum. 15. elimde.
Ben 3 kitap tek okudum maalesef
İnsan düşüncesinin boyutları-Yilmaz ozakpinar,
Psikopat - John Smith ,
Keşke'siz bir hayat- Doğan Cüceloğlu
53 kitap okudum
1000kitap dimi bu uygulama
10 yıldır kitap yüzü görmüyom hacı ne diyon sen
Bi başlıyorum 10 dakka sonra gözlerim uyuşmaya başlıyor
hiç okumadım bu utançta bana yeter
Bilmiyorum 😂
Okudum mu okumadım mı 😂
Okudum
hiç bilmiyorum
Onu da bilmiyorum
okudum ama hatırlamıyorum kaç tane okuduğumu
carl sagan - kozmos
evrenin evrimini medeniyetin gelişimini falan anlatıyor zaten bu kitabın belgeseli var belgeseli de çok güzel
zaten adamın amacı bilimi halka indirmek o yüzden çok anlaşılır olmuş
ederim tabii çok güzel kitaptı
rica ederim
0 kitap
Ders de çalışamıyorum ama kitap okuyacak kafa beyin de olmuyor...
Hiç okumadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?