Kültür & Sanat Ben Adanadan bu platforma üyeyeyim peki siz hangi sehirdesiniz yazın bakalım? kirikbirkalp356 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Haydi şehirleri alalım. Canım ülkemin güzel kalpli insanları Ben Adanadan bu platforma üyeyeyim peki siz hangi sehirdesiniz yazın bakalım? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ankara 1 1 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Ankara güzeldir. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
Su_perisiii00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Bursa ama bi ayağımda İstanbul'da akrabalar orada diye 😅 1 2 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür Ediyorum Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl Rica Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. + Symrna 0 1 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl ? Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Hakkari 1 2 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Hakkariye selamlar sevgiler Yorumla nєslıtukєnmısєrkєkk +1 yıl Rica ederim Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Mersin 1 2 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Çok yakınız liman şehrimize selamlar sevgiler Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl :) Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl İstanbul 1 2 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Mega kent'e selamlar sevgiler Gece__Meleği +1 yıl Teşekkürler
kagan_altnsk23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Samsun 1 1 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür Ediyorum Yorumla
elficik Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kayseri kim var Kayserili 1 1 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kayserili olarak yorumlarda bulunan bir üyemiz var Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kocaeli 1 1 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür Ediyorum. Koceliye saygılar sevgiler Yorumla
emresthis Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Afganistan 😂😂 1 5 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl 🤣🤣 Memnun oldum. Yorumun için çok teşekkür ederim Yorumla emresthis +1 yıl Allah korusun 😂 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl 🤣🤣 Ciddiye alırlar seni reis benim gibi aman Yorumla emresthis +1 yıl TÜRKÜM ELHAMDULLİLLAH 🇹🇷 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl ♥️🌹 Yorumla
simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İstanbul 1 1 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Mega kent'e selamlar sevgiler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Almanya 1 6 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür Ediyorum ama Almanya Bir ülke olduğu için Türkiye hudutları içinde değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye bana tsk etmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama türkiye de degilim napabilirim Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Olabilir yine canımızsiniz bas tacisinis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa 😍😍🥰 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Sizleri uzduydem özür diliyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de Adana 1 1 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Memun oldum. Yüreğirdeyim ben
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 324 cevap paylaştı. 61 ben :) 0 10 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür Ediyorum Yorumla thecutewitch +1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Çok tatlısınız ya bu profildeki siz misiniz Yorumla thecutewitch +1 yıl Evet kendi selfiem Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız 🥰 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Rica ediyorum nazar diye bir Şey var lütfen dikatli olun. Maşallah Yorumla thecutewitch +1 yıl Herhangi bir şey olmaz yav normal bir kızım O sizin güzel görüşünüz bence. yinede teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz için 🤗 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Çok teşekkür ediyorum böyle dusunmeyin şu anda ben bu hastalıkla uğraşıyorum yoğun nazar var üzerimde Yorumla thecutewitch +1 yıl Rica ederimAma nasıl hastalık anlamadımBen nazara inanmıyorum bu arada saçma geliyor bana Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Maalesef nazar var. Biyoenerji saçıyor gozlerimiz ve etkilenmemek elde değil Yorumla thecutewitch +1 yıl Pek inanmıyorum ama neyse Allah şifa versin ne diyeyimİyi akşamlar diliyorum 🌜 Yorumla
zzeraa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl izmirdeyim. sanal arkadaşım Adana'da yaşıyor🥺 0 3 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Izmiri çok severim. Üzülme elbet bir gün kavusursunuz Yorumla zzeraa +1 yıl inshallah Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl 😊😊 Yorumla
boşişlermüdüri Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben suri 0 1 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
xBugra Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kayseri 0 4 Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Memun oldum Buğra. Yorumun için çok teşekkür ederim Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Seni takibe aldım brom hayırlı akşamlar Yorumla xBugra +1 yıl Estağfirullah :) ne demek sağ olun. Yorumla kirikbirkalp356 +1 yıl Rica ederim. Insan biriktiriyoruz efendim. Üç günlük dünya koca bir rüya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ankara
Ankara güzeldir. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
Bursa ama bi ayağımda İstanbul'da akrabalar orada diye 😅
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür Ediyorum
Rica
?
Hakkari
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Hakkariye selamlar sevgiler
Rica ederim
Mersin
Çok yakınız liman şehrimize selamlar sevgiler
:)
İstanbul
Mega kent'e selamlar sevgiler
Teşekkürler
Samsun
Kayseri kim var Kayserili
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kayserili olarak yorumlarda bulunan bir üyemiz var
Kocaeli
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür Ediyorum. Koceliye saygılar sevgiler
Afganistan 😂😂
🤣🤣 Memnun oldum. Yorumun için çok teşekkür ederim
Allah korusun 😂
🤣🤣 Ciddiye alırlar seni reis benim gibi aman
TÜRKÜM ELHAMDULLİLLAH 🇹🇷
♥️🌹
İstanbul
Mega kent'e selamlar sevgiler
Almanya
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür Ediyorum ama Almanya Bir ülke olduğu için Türkiye hudutları içinde değil.
Niye bana tsk etmedin
Ama türkiye de degilim napabilirim
Olabilir yine canımızsiniz bas tacisinis
Yaa 😍😍🥰
Sizleri uzduydem özür diliyorum
Ben de Adana
Memun oldum. Yüreğirdeyim ben
61 ben :)
Rica ederim 🤗
Çok tatlısınız ya bu profildeki siz misiniz
Evet kendi selfiem
Teşekkür ederim o sizin tatlılığınız 🥰
Rica ediyorum nazar diye bir
Şey var lütfen dikatli olun. Maşallah
Herhangi bir şey olmaz yav normal bir kızım
O sizin güzel görüşünüz bence. yinede teşekkür ediyorum beni düşündüğünüz için 🤗
Çok teşekkür ediyorum böyle dusunmeyin şu anda ben bu hastalıkla uğraşıyorum yoğun nazar var üzerimde
Rica ederim
Ama nasıl hastalık anlamadım
Ben nazara inanmıyorum bu arada saçma geliyor bana
Maalesef nazar var. Biyoenerji saçıyor gozlerimiz ve etkilenmemek elde değil
Pek inanmıyorum ama neyse
Allah şifa versin ne diyeyim
İyi akşamlar diliyorum 🌜
izmirdeyim. sanal arkadaşım Adana'da yaşıyor🥺
Izmiri çok severim. Üzülme elbet bir gün kavusursunuz
inshallah
😊😊
Ben suri