Bu aralar Instagram bana Mubi platformunu öneriyor, içerisindeki filmlerden kesitler sunuyor. Netflix gibi bir yer diye düşünmüştüm ama geçen bir arkadaş Mubi farklı, her gün yeni bir şey öneriyor gibi anlattı da aklımda pek yer etmedi, sizde Mubi üyeliği varsa özelliklerini söyler misiniz?
Henüz üyeliğim yok ama arkadaşımın üyeliğinden inceledim. Benim de bu nedir yahu, herkes konuşuyor dediğim bir platformdu. Çok beğendim. İçerisinde sadece film ya da diziler değil, eleştirilerin o içerikle ilgili her türlü verinin yer aldığı değişik bir platform. Ama ben oldukça sevdim.
MUBİ Genellikle eski ve seçilmiş kaliteli filmleri zevklerine uygun sıralarak sana sunar yeni filmler de var ama eskiden günümüze restore ederek kaliteli bir şekilde sana sunar tek dezavantajı ise Türkçe Dublajlandırma çalışmaları bulunmamaktadır ve kesinlikle de asla orjinal seslendirmeyi bozmadan bu filmlerini veriyorlar, eğer İngilizcen iyi ise ya da Alt yazı okumasını seviyorsan izlemeni tavsiye ederim Türkiye de çok fazla tutulan bir platform değil Türklerin bir çoğu dublajlı filmleri tercih ediyor
Var. İçerikler şöyle; bağımsız sinema, festival filmleri, sanat değeri yüksek filmler, belirli sinema okullarının (ekollerinin) temsilleri... Netflix açınca karşına çıkan tipte filmler yok yani. Dizi de yok bu arada.
Mubi nedir ne değildir bende bilmiyorum. Birkaç keredir gördüm ve ne olduğıunu bende çok merak ettim. Gidip detaylıca bir bakayım da bende alırım belki. İhtiyacım var yeni şeylere :)
UYGUN FİYAT GARANTİLİ HESAP SATIŞ 350+ REFERANS GÜVENCESİ 1000+ Satış
-1 YILLIK MUBİ VİP ÜYELİK SATIŞIM MEVCUTTUR FİYAT : 25TL 1 YILLIK MUBİ PREMİUM KOD : 20TL KOD OLARAK TESLİM EDİLİR KENDİ HESABINIZA AKTİF EDEBİLİRSİNİZ
En İyi Görüş