Süperdi gerçekten, konu çok sağlam. Ama korkunç baştan uyarayım. Filmin sonunda koltuğun diğer tarafına geçiyor bizim kahramanımız.
Instagram'da bu sahneyi görmüştüm, rüyama girdi resmen. Beni saçlarımdan ağzının içine çekiyordu :D
Süperdi gerçekten, konu çok sağlam. Ama korkunç baştan uyarayım. Filmin sonunda koltuğun diğer tarafına geçiyor bizim kahramanımız.
Instagram'da bu sahneyi görmüştüm, rüyama girdi resmen. Beni saçlarımdan ağzının içine çekiyordu :D
bir ara sarışın isimli takma isimli bir arkadasım var en az 15 senelik arkadasım her neyse onunla yerli cinli cünlü filimleri izlemiştik tarzımız değildi ama sonra korku filimlerini izlemedim ekşın aksiyon kötü adamlar olmalı ilginç karakterler olmalı
korku filmleri daha ilginç değil mi burada da kötü karakterler var
ordaki kötülerin bir ideolojisi yok yaşamı yok ben kötü karakterlerin sosyal yaşamlarını izlenimlerim mesela çakal filminde bruce willis abimiz muazzam bir kiralık katildi ama dışardada her nekadar göstermesede eminim çok güzel bir yaşamı vardı ya da sevginin gücündeki leon ne kadar naif biri imişti kendi hayatında süt içen ve çiçeğine bakan temiz bir adam ama işi adam öldürmekti
Korku filmlerindeki kötü karakterlerin de hikayesi var..
yoo şuursuzca değil. olan bir olay olarak görüyorum sadece..
baya eskidendi galiba o
ama hatırlıyorum yani izledim de o filmi. güzeldi
birde Affedilmeyen var Unforgiven orada da eswod abimiz william muny isimli eski bir haydutu canlandırıyor oda diyorki aslında vahşi batıdaki kovboylar öyle hızlı silah çekip kılını kıpırdatmadan adam öldüremez ama sonunda yine etikleti yapıyor. https://www.youtube.com/watch?v=STCC62K_dA0
video unavailable diyor başka kaynaktan atar mısın veya başlığını yaz ben bulayım
tamam 😇
Soru davetin için teşekkür ederim, ama korku filmi dışında sorular olursa daha manidar olacaktır. Orta okulda Dabbe ilk ve son tecrübem olmuştu :D
Ben de izleyememiştim o filmi. Ama devamını getirdim son zamanlarda. Yönetmen çok deneysel çalışmış. Konu sağlam ama görsel efektler ve tarzı çok abartılacak değil. Son 2 filmi iyiydi ama, yönetmen tarzını bulup bırakmış. iyi ki çekmeye devam etmemiş, yeter da :D
İngilizce hocası ne alaka bu film :D filmde bazı ingilizce replikler mi vardı tam hatırlamıyorum ama ortaokul çocuklarına da izletmezzsin yani :D iyi ki JAponca hocası değilmiş D: :D
ııyyh kore filmlerini hiç sevmem. boş yere kdrama demiyorlar :D gereksiz dram kasılıyor, değişik müzikler, bakışlar, ağır çekimler falan kalitesiz duruyor. sevmiyorum :D
romantik olarak the notebook tavsiye ederim o zaman. belki çoktan izlemişsindir.
Cevap
2Cevap
Bunu izledim, gerçekten güzel bir korku filmiydi odamdaki nesnelere anlamlar yüklediğim bir gece olmuştu :}
ahahah el şeklinde biblo falan mı var yoksa :D
Yok ama beynim bana zarar verme konusunda çok usta sqmnxnwnx
hadi ya dikkat etmek lazım :D
Film cahili bir kişiye soruyorsun dostum 😅
bu film öyle çok kült bir film değil zaten dostum, sinefil olmak şart değil bu filmi bilmek için. üstelik yeni film 2022 mi ne yapım yılı :)
dikkatli izle :D
öyle bir şey olmuyor bu filmde, baya sarıyor.
ahah rica ederim :)
Yok izlemedim. Film ile aram yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?