Kitapların bazısını kalbimde saklamak istiyorum. O kadar güzeller ki.. Ama altını bile çizemiyorum çünkü onu incitir gibi geliyor. Bu yüzden şeffaf kağıt yapıştırıp öyle çiziyorum. Ya da fotoğrafını çekiyorum sevdiğim kısmın, sonrasında bir köşeye yazmak için
Bir ara yapardım, artık fotoğrafını çekiyorum. Kitap yanımda olmasa bile fotoğraf her zaman yanımda. Eskinin romantizmini öldürdüğüm için de pişman değilim değişimler böyle olur. Yeni de nesnesel romantizmler icat edilecek zamanlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kitap okuduğum sayfa karalanmış olur notlar çizgiler düşünceler dipnotlar
Iltifat etmiyorum güzele güzel demek suç mu? Hem neden evlenicem insan seçimini bana bırakmiyorsun;) ama dediğin doğru beni kim istemez ki yakışikliyim 180 boy fitnes ve basketbola gidiyorum biraz keko gibi görünebilirim fakat erkeklere karşı öyleyim asla kıza karşı bu şekilde olmadım trans ta değilim ya da gay gibi görünen de bir tip😂 erkeksiyim güzelim reale de taşırız eğer beni tanımak istersen ne dersin? Bu arada her kıza karşı böyle değilim sana özel;)
Özlü cümleleri altını çizmek, metni daha iyi anlamak için etkili bir yöntem olabilir. Ancak, bu alışkanlık okuma sürecini de etkileyebilir. Sürekli metne odaklanmak yerine sadece belirli bölümlere odaklanabilirsiniz.
Evet, daha iyi odaklanmamı sağlıyor. Birde anlamlı bir cümle görünce üzerini renkli kalemle çizdikten sonra fotoğraf alıp hikaye olarak paylaştığım oluyor WhatsApp'da. :))