Kültür & Sanat Sinema mı, konser mi? Sanane55555 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sinema Konser Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sinema mı, konser mi? Cevapla Sinema Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sinema 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sinema daha makul benim için. Konserler aşırı gürültülü ve kargaşa dolu oluyor, sevmem o şekilde. 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 634 cevap paylaştı. Sinema daha iyidir.Konser de ezilmektense.. 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sinema, çünkü konser çok gürültülü olur ve ben de gürültülü ortamları sevmem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Konser ortamına çok ihtiyacm var 1 1 Yorumla Sınırsız_Düş +1 yıl Benim de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sinema
Sinema daha makul benim için. Konserler aşırı gürültülü ve kargaşa dolu oluyor, sevmem o şekilde.
Sinema daha iyidir.
Konser de ezilmektense..
Sinema, çünkü konser çok gürültülü olur ve ben de gürültülü ortamları sevmem.
Lotr'la ilgiliyse ikisi de uyar
Konser ortamına çok ihtiyacm var
Benim de
Sinema aşırı ses sevmiyorum
Konser ya
sinema
Tiyatro
Konser çok gürültülü valla yaşlandım ben
Bence sinema
Sinama
sinemaa