Kültür & Sanat Model çizimlerimi satmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? stilistlik1120 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Model çizimi yapıyorum çizimleri satmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Model çizimlerimi satmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Cevapla Satış Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 37% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 423 cevap paylaştı. Twitter, facebook vs yerlere yaz. Oğlumdan dolayı çalışamıyorum destek çıkın de. 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Kendine has isimleri ve kisada olsa hikayeleri varsa para eder 0 0 Yorumla
harolingodiva Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl Knk aslında Arap müşteriler bulucam onlara satıcan 0 1 Yorumla SerdarSado 1 yıl kanka mıı Yorumla
Axu4535 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ne çizimleri kıyafet takı falan mı 0 2 Yorumla stilistlik1120 1 yıl Kıyafet , Yorumla Axu4535 1 yıl Üniversiteye git hocalar sana pazar bulur Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 17,5b cevap paylaştı. İnstagrama reklam verin 0 0 Yorumla
PskDnsCanK Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Görebilir miyim merak ettim 0 3 Yorumla stilistlik1120 1 yıl şu an disardayim ama akşam bir örnek atarim Yorumla PskDnsCanK 1 yıl Peki öyle olsun Yorumla SerdarSado 1 yıl satmayasın örneği 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sat tabi 0 1 Yorumla stilistlik1120 1 yıl Evet oğlum ufak dışarda çalışamıyorum en azından çizimlerimi değerlendirebiliriz diye düşündüm ancak nasıl yapicam bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Twitter, facebook vs yerlere yaz. Oğlumdan dolayı çalışamıyorum destek çıkın de.
Kendine has isimleri ve kisada olsa hikayeleri varsa para eder
Knk aslında Arap müşteriler bulucam onlara satıcan
kanka mıı
Ne çizimleri kıyafet takı falan mı
Kıyafet ,
Üniversiteye git hocalar sana pazar bulur
İnstagrama reklam verin
Görebilir miyim merak ettim
şu an disardayim ama akşam bir örnek atarim
Peki öyle olsun
satmayasın örneği 😄
hayirlisi
Çizimlerin nasıl ki?
Sosyal medya danışmanı , internet sitesi yeterli
Sat tabi
Evet oğlum ufak dışarda çalışamıyorum en azından çizimlerimi değerlendirebiliriz diye düşündüm ancak nasıl yapicam bilmiyorum