isteğe göre dijital resim çizimleri yapıp satmak istiyorum, fakat bir türlü satabileceğim düzgün bir site bulamadım. bilen varsa paylaşabilir mi?
Dijital çizimlerimi nasıl satabilirim?

Cevap
12Cevap
Eğer böyle bir beceriniz varsa bunu geliştirmelisiniz aksi takdirde para kazanmanız biraz zor olacaktır.
Neden bahsediyorsun diye soracak olursan grafik tasarım araçlarını kullanmayı öğrenin ve çizim yaptığınız şeyleri grafik tasarım haline getirin. Böylelikle webmaster forumlarında (r10, wmaraci gibi) insanların markaları için ücretli olarak logo tasarımları yapıp kazanç elde edebilirsiniz.
NFT ile satış yapıp inanılmaz paralar kazanan insanlar var. Araştırabilirsin.
ayrıca stok görsel satışı yapan sitelere de koyabiliyorsunuz. Oralardan da satılıyor
Siteler var Bionluk Sadeceon yabanci site Fiverr var instagram var facebook var bunlar icin ugrasacaksın kolay degil ama yapabildigin bir sey var en azindan bu güzel bir sey
Envatonun graphicriver diye bir platformu var orada satabilirsin dolar üzerinden ve burada kazanacağından fazlasını kazanabilirsin
satın alan kişi bu çizimleri nerede kullanabilir peki? instagramdan satabilirsin. pinterestten de tanıtım yapabilirsin.
deviantart a 15 yıldır üyeyim. Çok kaliteli bir platform. İnstagram olmazsa, olmaz.. Stockphoto da olabilir..
Başarılar..
ne tür çizimleri olduğunu da söylersen yardımcı olabilirim
merhaba bionluk üzerinden sipariş alıp satabilirsin
Bunun üzerine bir sosyal medya hesabı kullanabilirsiniz.
bir iki örnek atsaydın siteye, görseydi millet
O halde kendi siteni açarsın.
Instagram üzerinden satabilirsin reklam yaptırarak
İnternete ilan ver
Etsy diye bir site var orda satabilirsin
sayfanda sata bilirsin
Neler çiziyosun
O nasıl oluyo
Profiline koysana bir tane ornek
siteler var
Pek site yok öyle
Sktchy app