Kültürel marksizm denen şey materyalizm temellidir maddeyi baz alır hani marksizm'in temelinde eşitlik varya güya materyalizm yani maddecilik erkek ya da kız fark etmez red edildiğinizde sizi çirkin olduğunuz için red eden kız veya erkek maddecidir sizde ona kin beklersiniz kin beslediğiniz şey aslında maddeci insandır yani marx'cılar hayatlatının bi döneminde ideolojilerinden nefret ederler fark etmeden olsa bile, komünistler bu tezimi açıklasınlar helal olsun diycem yazın yorumlara
Kültürel marksizm denen saçmalığa inananlar okumadan mı inanıyorlar çünkü okuduktan sonra bunu benimseyen biri normal değildir?
Valla anlayan çıktı sonunda kralsın eda site cinsellik kaynıyor onlara hiçbir şey demiyor abazalar benim bilimsel teze laf sokuyorlar bunla mı uğraştın diye hepsi cinsel soru soran kadınların sorularına azıp boşalıp bana racon kesiyorlar site abaza dolu.
Culturel narsizm maddesi bir dönem conspiracy theory (komplo teorisi) maddesi ile eşdeğer açıklanıyordu. İlginç bir ideoliji ve nereye çeksen oraya gidecek içerikle doldurulabiliyor…
Site cinsellikle ilgili sorularla kaynıyor onlarda sıkıntı yok benim gayet mantıklı teorim mi? sorun oldu cidden bilgi seviyem fazla geldi galiba ya da ayda 1 defa yıkanıp günde üç öğün patates yiğen küçük bi komünistsin
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Kültürel marksizm denen saçmalığa inananlar okumadan mı inanıyorlar çünkü okuduktan sonra bunu benimseyen biri normal değildir?