Kültür & Sanat Film izlemek mi, kitap okumak mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor FilmKitapHangisi? Film izlemek Kitap okumak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Film izlemek mi, kitap okumak mı? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. İkisinin de yeri ayrıdor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Film izlemek 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İkisini de seviyorum ama kitap okumanın kişisel olarak daha fazla katkısı oluyor. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 313 cevap paylaştı. İkisinin de yeri ve keyfi farklıdır. Ikiside insanın içinde olmalı dır.. Ben film izlemeyi daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 667 cevap paylaştı. İkisinin de yeri ayrı gündüz kitap okumak gece film izlemek 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İkisini de severim ama film izlemek daha çok yaptığım bir aktivite 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kitap okumak ama ikisinide yapmıyorum hiç ya 🤦🏼♂️ 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şu anki modum film izlemek. Biraz daha geceye doğru kitap okumak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Filmler sıkıcı geliyor bana o nedenle kitap okumak daha güzel ve daha keyifli! 0 0 Yorumla
snemaumun Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl film izlerken odaklanamiyorum izlemek zor geliyor. ama kitap icine aliyor beni. yani kitap okumak 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 444 cevap paylaştı. İkisini de severim ama film izlemek diyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı. Film izlemek daha eğlenceli bence..🍀🗝️🖤 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Film izlemek ama kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kitaplar beni kendine çeker 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 558 cevap paylaştı. Kitap okumak tabi ki 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 480 cevap paylaştı. Kitap... 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Film izlemek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İkisinin de yeri ayrıdor
Film izlemek
İkisini de seviyorum ama kitap okumanın kişisel olarak daha fazla katkısı oluyor.
İkisinin de yeri ve keyfi farklıdır. Ikiside insanın içinde olmalı dır..
Ben film izlemeyi daha çok seviyorum.
İkisinin de yeri ayrı gündüz kitap okumak gece film izlemek
İkisini de severim ama film izlemek daha çok yaptığım bir aktivite
Kitap okumak ama ikisinide yapmıyorum hiç ya 🤦🏼♂️
Şu anki modum film izlemek. Biraz daha geceye doğru kitap okumak.
Filmler sıkıcı geliyor bana o nedenle kitap okumak daha güzel ve daha keyifli!
film izlerken odaklanamiyorum izlemek zor geliyor. ama kitap icine aliyor beni. yani kitap okumak
Edebî değeri yüksek film izlemek diyip ikisini ortalayayim 😂
Film izlemek daha keyifli 💯
Kitap daha çok severim
Film..
İkisini de severim ama film izlemek diyorum
Film izlemek daha eğlenceli bence..🍀🗝️🖤
Kitap okumak tabii ki
Film izlemek daha zevkli
Film izlemek ama kişiden kişiye değişir
Kitaplar beni kendine çeker
Kitap okumak.
kitap okumak daha büyük haz veriyor