Kitap okumak hobi olarak hörülüyor genelde, siz ne amaçla okursunuz?
Ne okuyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kitap okumak hobi olarak hörülüyor genelde, siz ne amaçla okursunuz?
Ne okuyorsunuz?

Çünkü kitap okumayı çok seviyorum. şu an ise bu kitabı okuyorum..
Şahsen çocukken strese girdiğinde uzuldugumde kendimi ait hissetmediğim yerlerde kitap okurdum. Masal kitapalrıyla başlamıştım okumaya gerçeklerden kaçmak farklı bir hayatı görmek orada var olabilmek için. Ama şimdi tam olarak o sebeple değil. Gercekliklerden kitap okuyarak kaçamıyorum.
Kitabın içindeki karakterleri o dünyaya dalmayı çok severim bakış açısını inanılmaz değiştiriyor, kelime dağardığını genişletiyor düzgün konuşma hitap şekline faydası oluyor. Çok severim kitap okumayı her an heryerde kitap okuyabilirim dinginlik sağlıyor bana.
Kitap okuyorum çünkü konuşurken akıcı ve düzgün konuşmak için bilgi ve kişisel kendimi gelistiricek açıdan kitaplar okuyorum bu daha hayatıma bir parça fayda sağlamış oluyor
Cevap
28Cevap
Ben kitap okumuyorum bu sıralar maalesef. ama eskiden çok okurdum özellikle de fantastik. yüzüklerin efendisi, witcher vb.
Haftada 1 kitap bitiririm 100 150 sayfa okurum bir oturuşta zekamı eğitmeyi ve kafa patlamayı seviyorum sürekli okurum sürekli araştırırım bilginin bilgisine erişmeye çalışırım en son Fyodor Dostoyevski'nin bütün kitaplarını okuma derdine düşmüştüm bu çok çılgıncaydı onun dışında 1nci dünya savaşı ve 2nci dünya savaşıyla ilgili tarihi kitaplar okuyacağım şimdi Lord Kinross Atatürk kitabını okuyorum ve sosyalizm ile ilgili kitaplar okuyacağım.
Yeni bir şeyler öğrenmeyi, keşfetmeyi seviyorum o yüzden mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum.
Kitap okuyorum.
Boş muhabbet yerine kitap okumak beni ve zamanımı daha değerli kılıyor.
evet okuyorum okumamın sebebi hem bir kaç bilgi edinmek hem konuşma ve anlama kabiliyetimin daha fazla gelişmesi için
Kendimi geliştirmek yeni dünyalar fikirler bilgiler edinmek için okuyorum yaptığım en güzel hobim kalp attım :)
Beynim biraz daha açılsın kurulan cümleleri daha rahat algılayayim ve kelime haznem güncellesin diye okuyorum ama fayda ediyor mu bilmem.
Beni heyecanlandırıyor beni üzmüyor ve benimle istediğim kadar konuşuyor 😊
Severim kitapları hepsine aşığım 💝
Kitap okumayı çok seviyorum. İyi bir diksiyon+alışkanlık olmuş vs 😊Daha çok siyasi kitaplar okumayı severim.
İktidar kitapları sabit ve belirli sistemleri görmek meditasyon gibi geliyor rahatlatıyor ve zihnimi dinlendiriyor, karmaşa sevmem.
hayatım sıkıcı ve sıkıcı olmayan bir hayatı düşlüyorum. kendimi kitabın ana karakteri değil yan karakteri yapıyorum. doğuştan npc yim la ben :(
Staj olarak. Çünkü genelde okuduğum kitabin yazarı iş insanı oluyor ve ondan öğreneceğim çok şey oluyor
ben keyif aldığım bana bir şeyler kattığına inandığım için okuyorum şu an Ben Kirke adlı bir kitabı okuyorum
Okuyorum çünkü hayatımı renklendiriyor ve anlamdırıyor
Seviyorum ama kütüphane ortamında okumayı daha çok seviyorum.
Çok sebepli, çok süper sonuçlu hahahah okunmaz mı be 😄
Gönül isterdi ki bir kitaptan alıntı yapayım. Ama ben hiç kitap okumam.
Okuyorum, her kitap bir hayata girmek gibi olduğu için çok severim.
Nöronlarim arasinda daha fazla baglanti kurmak icin.😁
Eskiden okumazdım ama insanları tanıyınca anladimki kitaplar en iyi dost
Kitap okumam çalışırken genelde sesli kitap dinlerim.
İvet okuyoyum amacım şağlam bir zihne şahip olmak
Artık eskisi gibi okumuyorum. Senede 1 2 kitap belki. Makale okuyorum netten daha çok
Okumak önemli ee zorunlu bir iş. Kuran, Türkçe, oku, dini kitaplar oku, meslek kitapları derken sana bir şeyler verecek şeyler kitaplar ve okumaktır.
Düşüncelerimi odaklamak ya da dağıtmak için okuyabiliyorum..
Okuyorum belki kitaplar kaçış yerimizdir bilmiyorum. Bazılarını bilgi sahibi olmak için okuyorum bazıları iyi hissettirdiği için.
Şiir kitapları daha çok tercih ediyorum Roman VS gelemiyorum
Kendimi tanımak için okuyorum.
Farklı dünyalara götürüyor
Bana bir şeyler katacaksa okurum
Hem sevdiğim için hem de bölümüm nedeniyle
Okuyorum swvdiğim için
Okumuyorum beni bayıyor çünkü
Evet okurum okumayı seviyorum…
Yıllardır okumuyorum...
Hayır oldum olası sevmedim hiç
Okuyorum
Okuyorum evet