Benim sobada kestane, eski komsuluklar, ezan okunana kadar eve girmediğimiz zamanlar...
Eskilerde özlediğin neler var?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oooo okadar çok şeyler varki güzeldi be iyisiylede kötusuylude sadece şöyle bir bakıyorumda aralarında en sağlam her yönden hiç kalbimi bozmadan yanıltmadan olduğum gibiyim eskiler hariç 2 yıl için de ne haksızlıklara uğradım yanıltıldım belkide kaldırıldım dustun düştüm tek başıma deliyürek tek bilek tek beyin düşünceyle ne haksızlıklar ne oyunlardan geçtim en güvendiğim sevdiğim onun için gölge olduğum kişi bile baba hep yalanlar söyledi oyuna getirdi kandırdı oyaladı ve sustu o kız bile onunla he güzel yarınlar düşünmüştüm inanmıştım dinlemistim hak vermiştim o bile bana yanlış yaptı be demekki insanlara gerçekten iyilik sevgi şevkat birlik beraberlik yaramıyor insanın gercekden sağlam olduğunu hayatın boyunca sana arkadaşlık yapabilir veya yapamaz hayat gösteriyor ap açık bir şarkı vardır SİZ BENİM NELER ÇEKTIGİMİ NERDEN BİLECEKSİNİZ ama bu kışa zamanda yanımda olanlar ger gün bilememiş yazık allah herkesin gönlüne göre çarşı pazar versin insanlardaki nankörünü ben o kedilerde bile gör edim pess 😬
Eskilere dair her şeyi çok özledim. En çok çocukluğumu. Yorulmak nedir bilmezdik. Okuldan geldik mi, çantaları fırlattığımız gibi dağa bayıra koşardık oynamak için. O yüzden en çok çocukluğumu özledim..
Salçalı ekmek güzel olurdu Süper Mario tüplü televizyonlarda Sobanın üzerinde kolonya dökmek portakal kabuğu koymak Banyodan sonra sobanın sırtında ısınmak En küçüğün her zaman çöp dökmeye gönderilmesi 😅
Arada bende bakıyorum da aynı tadı vermiyor. Önceden çizgi film saatleri bile vardı oturur TV başında beklerdik onun heyecanı bile başkaydı. Bir de şimdiki çizgi filmler çok saçma geliyor.