Kültür & Sanat Akrilik boya çalışmamı beğendiniz mi? şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Nasıl olmuş bakem sevgili yorumcular, renkli hayal dünyamın tuvale dökülmüş halini paylaşmak istedim sizinle Akrilik boya çalışmamı beğendiniz mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl 🤩 aşırı iyi bende tabakla angry birds çizmiştim vay be kdkdkd 1 2 Yorumla şanssızımamk +1 yıl ooo yaratıcı sey Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Dkdkdk😎tabi olm Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Perspektif kayması var bence bayır aşağı şeklinde yapmışsın 1 2 Yorumla şanssızımamk +1 yıl zaten öyle bir görüntü vermek istedim başarabildiysem aferin bna Yorumla HokusPokusss +1 yıl Ve bulutlar çok bulut olmuş Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bayıldım. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık. 1 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ellerinize saglik, masallah cok basarili.👏 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Çok güzel olmuş elinize sağlık hanımefendi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
🤩 aşırı iyi bende tabakla angry birds çizmiştim vay be kdkdkd
ooo yaratıcı sey
Dkdkdk😎tabi olm
Perspektif kayması var bence bayır aşağı şeklinde yapmışsın
zaten öyle bir görüntü vermek istedim başarabildiysem aferin bna
Ve bulutlar çok bulut olmuş
Bayıldım. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık.
Ellerinize saglik, masallah cok basarili.👏
Çok güzel olmuş elinize sağlık hanımefendi
Baya güzel
Cok güzel🌸♥️