19 yaşındayım Herhangi bir eğitim almadım öyle kendimce evde çiziyorum çok sık resim çizen biri de değilim çünkü teknik bilmediğimden zorlanıyorum çok uzun sürüyor bir çiziyorum bir daha 6 ay sonra çiziyorum yani sürekli yaptığım bir şey değil grafik tasarımla ilgili iş yapmak istiyorum çizim yeteneğinin olması gerektiğini biliyorum sizce yapabilir miyim o mesleği
Tekniğe göre ölçüm almayı dene daha başarılı olursun. Ufak tefek gölgelendirme hatası ve ölçüm hataların dışında gayet hoş ve güzel duruyor. Boş vakitlerinde de bol bol çizim yap kötü olur korkusuyla değil kötü olsa da yap. Bol çizim yapmak geliştirir insanı
Evet güzel çiziyorsun, figür tekniğini geliştirmeye başlayabilirsin, bir süre arkaplanlardan uzak durarak ana obje üzerinde yoğunlaş... Çizdikçe daha iyiye gideceksin...
Yani şu an çok kaliteli kurslar var onlara gidip kendinizi daha iyi geliştirebilirsiniz ve sonra üniversite okuyarak mesleğinizi elinize alabilirsiniz yeteneğiniz var ve bunu kullanarak başarıya ulasabilirsiniz
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hani ben sadece portre falan çizdiğim için grafik tasarımda zorlanır mıyım veya becerebilir miyim Emin olamadım