grafik tasarim ogrencisiyim ve bolume baslamadan once cizimim felaket derecede kotuydu egitim almadan bu ilk ciziminse eger egitim alip gelistirsen iyi yerlere gelirsin zaten cizim ogrenerek calisarak yapilicak bisey ben 2 senede cok guzel cizmeye basladim kendim bile hâlâ inanamiyorum mesela
Rica ederim, bir seyler yaratip kendini gelistiren spor hobi yetenek olan insanlar akılcil paylasimcidir egoist degillerdir... kasinti yapmazlar.. devam et böyle.
Senin icin gecerli degil... bir cok kadin hic bir meziyeti yetenegi olmadigi halde kadin oldugu icin kendini bir sey sanir... tripliler... ya sorarsin kadina sende ne var ne vaad ediyorsun? oyle kalir... oysaki kendine yatirim yapip bir yetenegi olan kendini gelistirmis insan zaten bir cok seyi aşmış.. demektir...
Ortalamanın üstünde sana bir tüyo veriyim tek bir çizgi çekmek yerine defalarca kez bastırmadan ince cizgiler cek o zaman resmin cok daha güzel olucaktir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet güzel çiziyorsunuz ellerinize sağlık :)
Tek ederim ☺️
Rica ederim :)
Tony Satar✨ 😁 güzel çizim olmuş, kendini birazcık daha geliştirirsen daha güzel şeyler çıkar ortaya 🌸
grafik tasarim ogrencisiyim ve bolume baslamadan once cizimim felaket derecede kotuydu egitim almadan bu ilk ciziminse eger egitim alip gelistirsen iyi yerlere gelirsin zaten cizim ogrenerek calisarak yapilicak bisey ben 2 senede cok guzel cizmeye basladim kendim bile hâlâ inanamiyorum mesela
teşekkür ederim ☺️
Ben çocukluğumdan beri resim çiziyorum ama yüz ilk defa çizdim normalde anime karakterleri v. b şeyler çiziyorum
Güzel çiziyorsun 😊 Zamanla yüzü daha iyi otutturursun 😊 biraz yüz yamuk gibi duruyor ama zamanla düzelir 😊
Evet aynada çektim için biraz da öyle durmuş☺️tşk ederim ❣️
Rica ederim :)
Tony’nin hasarlı hali çizim yeteneği olmayan ben bunu bir zahmet beğenirim geliştirirsen daha iyi olur
Başarılı umut var geçer not aldın resim örtmenine selam olsun.
teşekkür ederim selam☺️
Selam tatlım 🥰 napıyosun
Gayet iyi.. yeteneği olmayan zaten bu kadarını bile oturtamaz, ama gelistir.
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim, bir seyler yaratip kendini gelistiren spor hobi yetenek olan insanlar akılcil paylasimcidir egoist degillerdir... kasinti yapmazlar.. devam et böyle.
Beni anlattın resmen ☺️
Senin icin gecerli degil... bir cok kadin hic bir meziyeti yetenegi olmadigi halde kadin oldugu icin kendini bir sey sanir... tripliler... ya sorarsin kadina sende ne var ne vaad ediyorsun? oyle kalir... oysaki kendine yatirim yapip bir yetenegi olan kendini gelistirmis insan zaten bir cok seyi aşmış.. demektir...
*"senin için gecerli degil" cumlesi farklı bir durum icin kullanılmıstır (yanlıs anlasılmasın)
☺️aynen öyle
İyi forumlar...
almadığın belli oluyor zaten daha ortaokul seviyesi ama yeteneğin var yani geliştirirsin
teşekkür ederim☺️
kesinlikle gelistirebilecek potansiyele sahipsin 🩷
teşekkür ederim ☺️
Hayır burada çok daha iyisini gördüm
Ama benden iyi çizmişsunuz
İlk defa çiziyorum normal de anime vb şeyler çiziyorum saten ilke göre mukemmel bence
Yani kendi kendinize yorum yaptıniz
Tamam
🤣🤣
😀
benim resmim hep 0 idi bana göre iyi yani her şey iyi :D
Amanin güzel olmuş lakin perspektiflere daha iyi çalışman lazım gözü biraz büyük olmuş
İlk resme göre oldukça iyi geliştirip çok daha güzellerini çizebilirsin :)
Yeteneğin olduğu kesin ama çok çabalaman gerekiyor sadece bazı şeyleri doğru çizdiğinden emin ol.
Ortalamanın üstünde sana bir tüyo veriyim tek bir çizgi çekmek yerine defalarca kez bastırmadan ince cizgiler cek o zaman resmin cok daha güzel olucaktir
teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm
Yeteneklisin Geliştirmen lazım.
Ölçümlerde ufak farklılıklar var
Evet 15 dk çizdim bir resim ozenmedim öyle
Bi göz
Dudak ve burun pratiktleri yapın
Evet teşekkür ederim ☺️☺️
Tebrik ederim. Sende yetenek var. Daha da kendini gelistirebilirsin.
Var sende o ışık, zamanla oturur. 👍
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😊
Eğitimsiz şekilde bence gayet başarılı
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🙏🤝
Benden iyi olduğu kesin
🤣
İlk denemeye göre çok iyi.
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim.
Gelişirsin eline sağlık
Şey pek değil kusura bakma
Robert downey Jr mı bu çizdiğin.
Deccal mi kız bu bir gözü kocaman:))
Evet bıraz acemice bence eğitimini almalısin
Valla ne diyim bilemedim
Yetenek var ama çok belli burun yamuk olmuş.
Üzerine gitmelisin geliştirmek için. Gayet iyi.
Tebrik ederim ben cin ali yi zor çiziyorum
Downey mi
Bilmiyorum ki int ten buldum
🤦🤦🤦 Robert Downey Benzemiş Eline Sağlık
teşekkür ederim ☺️☺️
Alakası yok bence kendisinin hastasiyim. Çizim başarılı fakat Downey le alakası yok uzaktan yakindan😂
@Gzz00 G. erizekali Belli Oluyor Hayranisin İyi Bak Mk
Senin gözlerde sorun var 😂
@Gzz00 Hadi İşine Bak Be Valla MK Çocukla Uğraşmak İstesem Kendim Yaparım
Enerji çekiyorsun bi kaybol git ya Allahım ergeni
Allahin
@Gzz00 He He MK Ya Sensin Tamam Benzemiyor
Farklı fikirlere açık olamadığınız egolarınızı başka yerde pişpişletin tamam mı ablası 👊
@Gzz00 Hadi Lan Ordan
Güzel olmuş
teşekkür ederim ☺️☺️
Rica ederim başarılar küçük hanım
Kim bu harikasın ya🥰☺️
teşekkür ederim☺️☺️
Cok iyisin devam et 🥰☺️
İlk çizime göre 🤣 bence çok iyi
Bence standart
Tamam knk standart :)
Güzel
Fena değil bence
hayır ya
Cizdigin seye bagli canım
Tony Stonk
Onun bı kere saci yok
Tony Stark o zaman kskck
O ola bilir bak 🤣🤣🤣
Yol yakınken dön
Çöp adam bile cizemeyen biri bana bunu mu solüyor
Ya kodumun beceriksiz ya’rrra madem eleştiri kabul etmiyorsun ne diye bu soruyu soruyorsun be kodumn kolsuzu
Terbiyesiz küçük velet.) bir şey derdim de maalesef terbiyem buna müsade etmiyor :)
Kolaymış
Hayır güzel değil
Bence güzel
teşekkür ederim ☺️
Geliştirilebilir
teşekkür ederim ☺️
cok iyi
Gökhan özen mi bu
Bence süper