Batı Medeniyetinin kurucu unsuru İngiliz Yahudileridir. Sonra Fransızlar oradan alıp yaymışlardır. Almanya falan sonrafan takılmıştır trene. Batı medeniyeti yobazdır.
Ayrıca Abimden biliyorum Dil din ırk ayrımı yapmıyorlar Sosyal medyada var oda ise küçük çocukların shitpost adlı insanları güldürmek amaçlı yaptıkları bir yerdir Ama gerçek hayata bakıcak olursak ayrım yoktur Bad de
anladım. Yunan filozoflarından başlarsın, batının teknolojik kabiliyetlerine, çok yönlü insanlarına, düzgün sehirlesmesine kadar gelirsin. Iyi araştırma yap
1. Si Klasik sömürgecilikten bahsetmiyorum 2. Si Osmanlı İmparatorluğu, farklı dinlere, kültürlere ve etnik gruplara sahip birçok topluluğu yönetti. Genellikle, Osmanlı İmparatorluğu'nun topraklarındaki farklı gruplar kendi dilleri, dinleri ve gelenekleri üzerinde özerkliklerini sürdürebilirlerdi. Bu nedenle, Osmanlı İmparatorluğu'nun hakimiyeti farklı bir karakter taşıyordu ve klasik sömürgecilik modellerinden farklıydı.
Ancak Osmanlı İmparatorluğu, bazı toprakları ele geçirdi, bazı bölgeleri işgal etti ve bazı bölgeleri vergilendirdi. Özellikle 16. yüzyıldan itibaren Avrupa ile olan mücadelelerde toprak kayıpları yaşandı ve bazı bölgeler bağımsızlıklarını kazandılar. Örneğin, Mısır, Tunus ve Cezayir gibi bölgelerde Osmanlı İmparatorluğu'nun egemenliği sınırlıydı.
Şuanda vergi ödüyorsun buda mı sömürgecilik ozaman canını malını korurlardı şu an da aynı gidipte evine el koymuyordu gidipte malıına el koymuyordu bak abd israil kafirlerine milyonlarca mahsum insan katledildi filistin 400 yıl osmanlı hinayesi altındayken hiçbişey kalşılıksız kalmazdı bu osmanlının her metre karesinde vardı bu adalet tarihi araştır bol kitap oku
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Batı Medeniyetinin kurucu unsuru İngiliz Yahudileridir. Sonra Fransızlar oradan alıp yaymışlardır. Almanya falan sonrafan takılmıştır trene. Batı medeniyeti yobazdır.
Yobaz kelimesi dini inançlarını sıkı biri olmak demektir
Abd bagımsızlığından sonra dünyanın 4 bir yanından göçmenlere kapılarını açmıştır. Farklı kültürler olduğu için çeşitli bir toplum oluşmasını sağlar
Yanlış. Dinini sıkı sıkıya bağlı olana mümin denir. Yobaz, kendisi gibi olmayını dışlayan medeni olmayan demektşr.
Abd, bir medeniyet kurucu değildir; batı medeniyetinin pichidir.
Yine dedigin yanlış çünkü 2. Yazıma bakarsan Abd göçmenlere kapıs8nı açar ve sahiplenir
Bu arada münazara yarışmam olduğu icin böyle savunuyorum hani devam ettirirsen sevinirim
Münazara yarışmasında savunmam gerek
Göçmenleri sahiplenmesi medeniyet anlamına gelmez. Amerikan diye bir ırk bile yok
Aslında göçmenleri sahiplenmesi orada çeşitli toplum oluşmasını sağlar ve kültürel etkileşimler meydana gelebilir
Ayrıca Abimden biliyorum Dil din ırk ayrımı yapmıyorlar
Sosyal medyada var oda ise küçük çocukların shitpost adlı insanları güldürmek amaçlı yaptıkları bir yerdir Ama gerçek hayata bakıcak olursak ayrım yoktur Bad de
Abd*
Sen öyle san. Daha dün bi zenci öldürdü polis
O polis ise göz altına alındı ayrıca işinden oldu halada üzerinde soruşturma mevcut
Yani buda boş kalmayacagı Abd nin
Sivil haklar hareketine hala destek olduğu anlamına gelir
Zenci öldürmek! Git çocuğum, çok bilgin yok
bu konularda. Yeni nesil niye cahil çıkıyır ya
Sen bile Zenci diyorsun :)
İnsan öldürmek yerine hala zorbalık yapıp Zenci diyosun
Yeni nesilde suçu kendisinde bulmayanada ne bilim
Seni yeni nesilden sayıyorum
Yaw he he
münazara için çok güzel yardım ettin
Argümanlarıma destek amaclı konuştum zaten seninle
Zamanını çaldıysam kusura bakma Hakkını helal et
Bana çok yardımcı oldun
Baştan söylesen sana makale bile yazardım da.
Hiç bişey yapmaz
Yön verse herkes aynı yöne giderdi
Yolsuzlaştırsa herkes yoldan çıkardı
Zaten doğu ve batı medeniyet olarak ikiye ayrılır medeniyetler
O yüzden hangisi yön verir hangisi yolsuzlaştırır diyorum
İki medeniyet asla birbirini takip etmez
He kardeş sensin
hayır üçe ayrılır. Batı, orta-doğu, doğu
Hm bilgi icin teşekkür ederim Münazara yarışmamız var
Biz tez grubuyuz Batı medeniyeti insana yön veriri savunuyoruz
Kazanmamıza yönrlik önerebileceğin bir şey var mı?
anladım. Yunan filozoflarından başlarsın, batının teknolojik kabiliyetlerine, çok yönlü insanlarına, düzgün sehirlesmesine kadar gelirsin. Iyi araştırma yap
Çok teşekkür ederim
rica ederim 😇
Boş kafadan boş düşünceler cikmasi dogaldir.
Hangi düşünceler
Türklrre ve müslümanlara düşmanlar
Abd göçmen bir ülkedir bağımsızlığından bu yana dünyanın 4 bir yanından göçmen kabul edebilir bunu nereden kanaaat getirdin sadece merak ediyorum
Abd dünyanın her yerinde terör estirip her yeri sömürüyor ırak avganistan tayland venezuella süriye pakistan filistin
Zamanında Osmanlı ise antlaşma aracılığıyla sömürgecilik yaptı
Nah osmanlı sömürgecilik yaptı tarihini araştır
1. Si Klasik sömürgecilikten bahsetmiyorum
2. Si
Osmanlı İmparatorluğu, farklı dinlere, kültürlere ve etnik gruplara sahip birçok topluluğu yönetti. Genellikle, Osmanlı İmparatorluğu'nun topraklarındaki farklı gruplar kendi dilleri, dinleri ve gelenekleri üzerinde özerkliklerini sürdürebilirlerdi. Bu nedenle, Osmanlı İmparatorluğu'nun hakimiyeti farklı bir karakter taşıyordu ve klasik sömürgecilik modellerinden farklıydı.
Ancak Osmanlı İmparatorluğu, bazı toprakları ele geçirdi, bazı bölgeleri işgal etti ve bazı bölgeleri vergilendirdi. Özellikle 16. yüzyıldan itibaren Avrupa ile olan mücadelelerde toprak kayıpları yaşandı ve bazı bölgeler bağımsızlıklarını kazandılar. Örneğin, Mısır, Tunus ve Cezayir gibi bölgelerde Osmanlı İmparatorluğu'nun egemenliği sınırlıydı.
Buda demek oluyorki Osmalı kazanmasına rağmen Vergilendirip Klasik sömürgecilikten farklı bir sömürgecilik yapmıştır
Biraz kültürünü açarsan sevinirim
Şuanda vergi ödüyorsun buda mı sömürgecilik ozaman canını malını korurlardı şu an da aynı gidipte evine el koymuyordu gidipte malıına el koymuyordu bak abd israil kafirlerine milyonlarca mahsum insan katledildi filistin 400 yıl osmanlı hinayesi altındayken hiçbişey kalşılıksız kalmazdı bu osmanlının her metre karesinde vardı bu adalet tarihi araştır bol kitap oku
hic biri degil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!