Ahahah 😂 Daha önce çok esprisi yapılırdı da biraz ciddiye almadım değil 😅 Evet tarihi çok eskilere dayanan bir şehir.
Ufak bir araştırma yaptım : 770-665 yılları arasında Kimmer ve İskitlerin akınlarına uğramıştır. Daha sonra bölgeye Haldiler hakim olmuştur. Kısa bir süre Med'lerin eline geçen bölge daha sonra Pers hakimiyetine girmiştir. Xenophan, Anabasis adlı eserinde Bayburt'tan büyük, kalabalık ve zengin bir şehir olarak bahsetmektedir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ankara seçilirdi. ama ben londra ya da new york şehirlerinde yaşamak isterdim adha çok veya florida şehri de olabilir
Tarihi açıdan seçilirdi. Çok eskilerden beri birçok medeniyete ev sahipliği yapmış şehirdir Bayburt.
İlk defa duyuyorum
Bayburt'u mu? 😀
O kadar da değil fkffknfmg tarihi bir yer olduğunu
Ahahah 😂 Daha önce çok esprisi yapılırdı da biraz ciddiye almadım değil 😅 Evet tarihi çok eskilere dayanan bir şehir.
Ufak bir araştırma yaptım :
770-665 yılları arasında Kimmer ve İskitlerin akınlarına uğramıştır. Daha sonra bölgeye Haldiler hakim olmuştur. Kısa bir süre Med'lerin eline geçen bölge daha sonra Pers hakimiyetine girmiştir. Xenophan, Anabasis adlı eserinde Bayburt'tan büyük, kalabalık ve zengin bir şehir olarak bahsetmektedir.
Ne kadar ilginçmiş
Copy paste yaptım :) Tarihlerde bir gariplik var :)
Önemli değil
Müzik alanında. Ankara bir müzik şehridir. Ankaralı namık, ankaralı turgut gibi değerli sanatçıları, müzikholleriyle adeta ülkenin kültür başkentidir.
Siyaset kültürü 😁
Neresi
Tabiki Ankara :)
Yol yapma asfalt
Tasavvuf olurdu tabiki
Dinlerin buluşması Jeruşalem.
Beton
Ticaret
Zeks kültürü